Mercedes’in Hafif Ticari Araç ve Otobüslerinde Temmuz kampanyaları devam ediyor

Mercedes’in Hafif Ticari Araç ve Otobüslerinde Temmuz kampanyaları devam ediyor

Personel, öğrenci ve VIP taşımacılığın vazgeçilmez araçlarında olan Vito, Viano, Sprinter,Citan modelleri ve otobüs segmentiyle müşterilerinin tercihi olan Mercedes Benz gerçekleştirdiği kampanyalarla müşterilerine destek oluyor.

Personel, öğrenci ve VIP taşımacılığın vazgeçilmez araçlarında olan Vito ve Sprinter modelleri, hem yük hem yolcu taşımacılığında kullanılan Citan ve otobüs segmentiyle müşterilerinin tercihi olan Mercedes Benz gerçekleştirdiği kampanyalarla Temmuz ayında da müşterilerinin yanında.

Hem yük hem yolcu taşımacılığının tercihi olan Yeni Citan Temmuz ayında 39 bin 900 TL’den başlayan fiyatı ile Mercedes-Benz Türk bayilerinde satışta. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in şehrin yeni kahramanına özel hazırladığı kampanya çerçevesinde 9 TL’den başlayan günlük ödemeler ve 48 aya varan vade seçenekleriyle Citan’a sahip olmak mümkün.

Sprinter ve Vito’da cazip fiyatlar

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığının tercih edilen araçlarından olan Sprinter ve Vito araçlar için hazırladığı Temmuz ayı kampanyasında cazip faiz oranı seçenekleri mevcut. Mercedes-Benz Kasko kullanıldığı takdirde sunulan yüzde 0,60 faiz oranıyla, kurumsal müşteriler 726 TL’den başlayan aylık ödemelerle, bireysel müşteriler ise 741 TL’den başlayan aylık ödemelerle Sprinter ve Vito sahibi olabilirler. Ayrıca 2012 model Sprinter’lar Temmuz ayına özel anahtar teslim fiyatlarında 11 bin TL’ye varan fiyat avantajı ile sunuluyor.


 

“Şimdi al, Kasım’da öde” kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Temmuz ayında Sprinter ve Vito sahibi olmak isteyen müşterilere yüzde 0,60 faiz oranıyla sunduğu kampanya çerçevesinde; Temmuz ayında araçlarını alıp Ağustos - Ekim arasındaki 3 aylık ödemesiz dönemden sonra Kasım ayı itibariyle 36 aylık plan seçerek ayda 2 bin 230 TL ya da 48 aylık plan ile ayda 1.695 TL’lik ödemelerle Mercedes-Benz Sprinter veya Vito’ya sahip olma imkanı sunuyor.

2. El Sprinter ve Vito kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Temmuz ayı kampanyası ile 2. El Sprinter ve Vito araçları yenisi ile veya başka bir 2. el hafif ticari araç ile değiştirmek mümkün. Mercedes-Benz Kasko kullanıldığı takdirde yüzde 0,60 faiz oranıyla sunulan kampanya çerçevesinde kurumsal müşteriler 726 TL, bireysel müşteriler ise 741 TL'den başlayan aylık ödemeler ile Sprinter veya Vito sahip olabilirler. Mercedes-Benz Kasko tercih edilmeyen durumlarda yüzde 0,65 faiz oranıyla kurumsal müşteriler 490 TL’den, bireysel müşteriler ise 501 TL’den başlayan aylık ödeme koşullarını kullanabilirler.


 

Otobüslerde kampanyadan nasibini aldı

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Travego 17 SHD, Travego 15 SHD, Tourismo 15 RHD ve Tourismo 16 RHD model otobüsler için Temmuz ayında sunduğu finansman kampanyası dahilinde müşteriler, Mercedes-Benz kaskodan “Yıldızım Kasko” paketi dahil ödeme planı seçerek 40 ay boyunca TL olarak yüzde 0,68 faiz oranı ile 7 bin 207 TL’den başlayan, Euro olarak ise yüzde 0,37 faiz oranı ile 2 bin 704 Euro’dan başlayan aylık ödemelerle Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilirler.

Bu kampanyada kasko tercih etmeyen müşteriler ise Euro alımlarında yüzde 0,41 faiz oranı ile 200 bin Euro’ya varan kredi tutarları için 40 aylık vade süresince 2 bin 727 Euro’dan başlayan aylık ödemelerle, TL alımlarında ise yüzde 0,72 faiz oranı ile 450 bin TL’ye varan kredi tutarları için 7 bin 266 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneklerinden faydalanabilirler.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.