Mercedes'ten 2.El otobüslerinde kampanya

Mercedes'ten 2.El otobüslerinde kampanya

Mercedes-Benz Türk 2. El pazarındaki faaliyetlerini ağırlıklı ticari araç olmak üzere kamyon, otobüs, hafif ticari araç ve otomobil ürün gruplarında hızla sürdürüyor ve yeni hizmetler sunmaya devam ediyor.

Turizm Taşımacılar Dernegi (TTDER) Mercedes-Benz Türk’ü bu hizmetleri anlatmak üzere gerçekleştirdikleri dönemsel toplantıya davet etti. Mercedes-Benz BusStore Müdürü Haluk Burçin Akı ve Mercedes-Benz El2 & Used1 Müdürü Faruk Özer, yaklaşık 60 TTDER üyesinin katıldığı toplantıda Kasım ayına özel “Otobüsleri Gençleştirme” takas kampanyasını tanıttılar. Kasım ayı sonuna kadar sürecek bu kampanya kapsamında BusStore, müşterilere eski model Mercedes-Benz ya da başka marka otobüslerini BusStore’a takasa vererek, 2. El Mercedes-Benz Travego 15 SHD alma fırsatı sunuyor. Böylece otobüs müşterileri araçlarını daha yeni araçlar ile gençleştirme şansına sahip olabilecekler.

Vizyonu, sıfır araç pazarında olduğu gibi 2. El araç pazarında da güvenilirliği ve sunduğu ürün ve hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi ile pazarda müşterilerin ilk tercih ettikleri lider marka olmak olan Mercedes-Benz Türk, tüm ürün gruplarında 2. El araç ticaretinde Mercedes-Benz güveni ve hizmet kalitesini sunuyor.

Mercedes-Benz marka araçlar ile sınırlı olmayıp her marka ve model otobüs ve midibüslerin takas şeklinde veya yeni araç alımından bağımsız araç bedeli karşılığı alımı ve satımını gerçekleşen BusStore, otobüs ve midibüsleri alım aşamasında detaylı ekspertizden geçiriyor ve ekspertiz neticesine göre de kategorilendirip satışa sunuyor. Bu kategoriler sayesinde müşteriler kendilerine en uygun 2. El otobüs ve midibüslere ve bu araçlara ilişkin tüm detaylı bilgilere ulaşabilmenin yanısıra, hızlı ve güvenli bir seçim yapabiliyorlar.

BusStore, otobüs ve midibüsler ile birlikte finansman ve sigorta hizmetlerini, Hadımköy’de bulunan merkezi ve Türkiye genelinde işbirliği içerisinde olduğu Mercedes-Benz yetkili bayileri aracılığı ile müşterilerine sunuyor. 

2014_11_20_mercedes-benz-turk’den-2.el-otobuslerinde-kampanya-(3).jpg

 

 

2014_11_20_mercedes-benz-turk’den-2.el-otobuslerinde-kampanya-(2).jpg

 

 

2014_11_20_mercedes-benz-turk’den-2.el-otobuslerinde-kampanya-(1).jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.