Mertur Taşımacılığa 10 adet Ford Cargo

Mertur Taşımacılığa 10 adet Ford Cargo

Kocaeli menşeli Mertur Taşımacılık filosunu büyütmede Ford’u tercih etti ve 10 adet Ford Cargo çekiciyi araç filosuna kattı.

Çayırova-Kocaeli’nde faaliyet gösteren Mertur Taşımacılık, 350 araçlık öz mal filosunu 10 Adet Ford Cargo 1838T ile güçlendirdi.

Uzatılmış garanti ve 250 bin km’ye kadar bakım paketi ile satın alınan araçlar; Ford Otosan Kamyon İş Birimi Türkiye Satış Müdürü Berk Mumcu, Ford Otosan Kamyon İş Birimi Marmara Satış Bölge Müdürü Murat Bakış, satışı gerçekleştiren Nazer Otomotiv Satış Şefi Cem Akkaya tarafından; Mertur Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Albayrak ile Mertur Lojistik Müdürü Saygın Yarayan’a şirket merkezinde düzenlenen bir törenle teslim edildi.

“Ford Cargo ile iletme maliyetlerimiz düşecek”

Yerli araç taşımalarında pazarın yüzde 25’ini, ithal araç taşımalarında ise yüzde 75’ini elinde tutan Mertur Taşımacılık’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Albayrak törende yaptığı konuşmasında, “350 öz mal TIR filomuzla yılda 36 milyon km yol kat ediyor ve en az 280 bin adet araç taşıyoruz. Ford Cargo çekicilerle işletme maliyetlerimizde önemli bir tasarruf sağlayarak, rekabet gücümüzü artıracağız” dedi.

Yoğun rekabetin yaşandığı taşımacılık sektöründe Mertur’un çok doğru bir tercih yaptığını belirten Ford Otosan Kamyon İş Birimi Türkiye Satış Müdürü Berk Mumcu, yüksek kalitede üretilen ve düşük işletme maliyetlerine sahip Ford Cargo’ların Mertur ailesine bol kazançlar getirmesini diledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.