Mesai Saatlerini İstanbul Trafiği Belirliyor

Mesai Saatlerini İstanbul Trafiği Belirliyor

Trafik, bazı iş gruplarında mesai saatlerini etkiliyor. Bu iş gruplarının başında ise taşımacılık sektörü geliyor. Kamyonların şehre giriş-çıkış saatleri, yoğun trafiğin yaşattığı aksaklıklar lojistik sektörünü yeni arayışlara itiyor.

Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, karayolu taşımacılığında alternatif yöntem ve çözümlere odaklandıklarını belirtiyor. Karayolu üzerinden sağlanan lojistik hizmetlerin zaman kaybı yaratması ve maliyeti bakımından, sektörün deniz ve demiryollarının aktif kullanılabileceği yeni pazar ve çözüm arayışı içinde olduğunu belirten Taner Ankara, artık karayolunda transit geçişlerin dahi çözüm olamadığını vurguluyor.

Sorun Sadece İstanbul'da değil!

Özellikle İstanbul gibi metropollerde yaşanan trafik problemlerinden bu pazarlara yapılacak gönderilerde müşterilerine uyarılarda bulunduklarını belirten Ankara, trafik probleminin İstanbul ile sınırlı kalmadığını, Avrupa'nın büyük şehirlerinde de benzer problemlerin yaşandığına dikkat çekiyor.


Ankara: minivan araçlar çözüm olabilir

Taner Ankara, karayolunda ısrar edenler içinse şehir içi trafiğine gün içinde de giriş yapabilen minivan araçlar ile bir çözüm alternatifi oluşturduklarını belirtiyor. Minivan araçlar, kamyonların şehre giriş-çıkış yapamadığı saatlerdeki teslimatlar için kullanılabiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.