Mesleğine Sahip Çıkan DÜLOJ’dan, Kariyerim Lojistik Etkinliği

Mesleğine Sahip Çıkan DÜLOJ’dan, Kariyerim Lojistik Etkinliği

Düzce Üniversitesi Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu (DÜLOJ) tarafından, Taşımacılık Sektörü dergisinin desteği ile Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda ücretsiz ve sertifikalı “Kariyerim Lojistik” etkinliği gerçekleştirildi.

Son yıllarda piyasanın ihtiyacı doğrultusunda çeşitli üniversitelerde açılan lojistik bölümlerinin, mesleğin tanıtımı ve gelişimi amacıyla akademik yönetim ve öğrenciler tarafından düzenlenen etkinliklerden biri de Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

İpekçi: ‘Sektörün yan dalları da değerlendirilmeli’

Etkinliğe DÜLOJ öğretim görevlileri, Türkiye’nin ilk lojistik yazarı Emre ipekçi, DÜLOJ Akademik Danışmanı ve Kaynaşlı MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İlyas Temel Şafak ve öğrenciler katıldı. Program, DÜLOJ Akademik Danışmanı ve Kaynaşlı MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İlyas Temel Şafak’ın konuşması ile başladı. Ardından Türkiye'nin ilk lojistik yazarı Emre İpekçi lojistik sektöründe kariyer imkânlarından bahsetti. Öğrencilere kariyer hedeflerini belirlerken sektör hakkında güncel bilgiler de aktaran İpekçi, sektörün yan dallarındaki iş imkânlarının oldukça fazla olduğuna değinerek, öğrencilere kariyer planlaması için daha geniş bir pencereden bakmaları gerektiğini hatırlattı.

Adıgüzel: ‘sosyal medya iyi kullanılmalı’

Etkinlik, İsmail Hilmi Adıgüzel, Nasıl Kişisel Marka olurum? başlıklı sunumu ile devam etti. Adıgüzel, öğrencilere kişisel marka konusundaki tecrübelerini aktaran ve tavsiyelerde bulundu. Adıgüzel, özellikle sosyal medyanın doğru kullanılarak kişisel marka olmaya büyük katkı sağlanabileceğini belirtti.

Etkinlik, plaket sunumuyla sonlandırıldı

Sunumların sonunda Şafak, etkinliğin öğrenci ve çalışanlarımız için oldukça verimli geçtiğini belirterek, etkinliğe katkılarından dolayı www.tasimasektoru.com imtiyaz sahibi Gökhan Kopuz’a plaket ve katılım belgesini takdim etti. Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ayşe Soy Temür’de Emre İpekçi ve İsmail Hilmi Adıgüzel’e sunumlarından dolayı teşekkür ederek, plaketlerini verdi. 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.