Mesnevi Turizm Isuzu Turkuaz’ı tercih etti

Mesnevi Turizm Isuzu Turkuaz’ı tercih etti

Anadolu Isuzu’nun amiral gemisi olarak nitelendirilen Turkuaz Mesnevi Turizmin filosunda yerini aldı. Firma Isuzu Bayiisi Gençler otomotivden iki adet Turkuaz otobüsü filosuna ekledi.

Özellikle Turizm firmaları tarafından tercih edilen Anadolu Isuzu’nun Turkuaz otobüsü, Mesnevi Turizmin yolcularını taşıyacak. Anadolu Isuzu’nun Ankara Bayiisi Gençler Otomotiv tarafından Mesnevi Turizme iki adet Turkuaz küçük otobüs teslim edildi.

Ankara’da yapılan teslimat törenine Mesnevi Turizm’i temsilen firma sahibi Mustafa Öztürk ile Ünal Öztürk, Ömer Fatih Öztürk, Gençler Otomotiv’den ise Cihan Kılıç katıldı. 

Isuzu almak isteyen Turizmciler Turkuaz’ı tercih ediyor

Turkuaz otobüslerin teknik özelliklerine ve firma olarak benimsedikleri müşteri memnuniyeti ilkesine değinen Gençler Otomotiv’den Cihan Kılıç, küçük otobüs grubu segmentinin amiral gemisi olarak nitelendirdiği Turkuaz otobüsleri gerek kalitesi ve dayanıklılığı, gerekse yakıt ekonomisi ve güçlü teknik özellikleri nedeniyle müşterilerin tercihi olduğunu ifade etti. Kılıç sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gençler Otomotiv olarak yıllardır süregelen kaliteli, dürüst ve sadece müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızı devam ettirmek. Bu alım nedeniyle Turkuaz araçlarımızı tercih eden Mesnevi Turizm’e teşekkür ediyor ve satış sonrasında da her anlamda yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

“Turkuaz ilk tercihimiz”

Mesnevi Turizm firma sahibi Mustafa Öztürk ise teslimat töreninde yaptığı konuşmasında “Kalitesi ve konforu ile Turkuaz otobüsler, her zaman ilk tercihimizdir. Turkuaz’lar sadece bizim değil, müşterilerimizin de ilk tercihi haline gelmiş durumda. Firma olarak verdiğimiz hizmetin kalitesi ile en çok örtüşen aracın Turkuaz olduğunu belirtmek istiyorum. Bunların yanı sıra otobüslerin uygun operasyonel maliyetleri nedeniyle bundan sonra da yolumuza Turkuaz’larla devam edeceğiz” şekliden açıklama yaptı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum