Metin Group, Tercihini Yeni Stralis’den yana kullandı

Metin Group, Tercihini Yeni Stralis’den yana kullandı

Iveco yetkili satıcılarından Iveco Otomotiv, Metin Group Uluslararası Taşımacılık’a 5 adet Stralis Hi Road teslim etti. Teslim edilen araçlar 460 HP eev motorla donatılmış olup otomatik şanzımana sahipler.

‘Metin Group’u satış sonrası hizmette de yalnız bırakmayacağız’

Teslimat töreninde Metin Group CEO su Cem Özkavak, Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu, Iveco Otomotiv Satış Sonrası Müdürü Mengü Şeker hazır bulundular. Törende bir konuşma yapan Genel Müdür Bursalıoğlu: ‘5 adet yeni Stralis’i Metin Group’a teslim ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve Metin Group’u satış sonrası hizmetlerde de yalnız bırakmayacağız’ dedi.

Metin Group CEO’su Cem Özkavak ise firma olarak taşımacılık sektöründe geniş hizmet ağı, acente hizmetleri ile dinamik kadroları ile müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti sağladıklarını ifade etti.

Yüzde 70 karayolu, yüzde 30 denizyolunu kullanıyoruz

Özkavak, Metin Group’un araçlarının yüzde 70’ i kara yolu yüzde 30 ‘ u Pendik- Trieste gemi hattı üzerinden çalışmakta olduğunun bilgisini verdi. Özkavak konuşmasında ayrıca şunları belirtti:’parsiyel ve komple taşımacılığın yanı sıra proje taşımacılığı, dış ticaret ve mevzuat desteği, yurtdışı depo çözümleri, vinç hizmeti, yurtdışı belge akışı, lowbed organizasyonu vb. özel taşıma grubuna giren konularda hizmet vermekteyiz’ dedi.

‘Filomuz güçlenecek’

‘Avrupa’da Yılın Kamyonu seçilen Yeni Stralis ile filomuz daha da güçlenecekir’ diyen Özkavak, yeni Stralis’in yakıt ve konfordaki iddiasına ikna olduklarını ve bunun için de tercihlerini yeni Stralis’den yana kullandıklarını ifade etti.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.