Metro Turizm E-Bilet Uygulamasına geçti

Metro Turizm E-Bilet Uygulamasına geçti

Metro Turizm, e-bilet dönemi ile yolcuların işlemlerini hem hızlandırdı, hem kolaylaştırdı.

Uzun zamandır uygulamaya alınacağı söylenen kağıt bilet ile aynı işleve sahip ancak kağıt kullanımını ortadan kaldırıp, kullanıcılara kolaylık sağlamak için kullanılan bir bilet sistemi olan e-bilet uygulaması başladı. E-bilet ile kişinin yolculuk bilgileri, saati, hangi sefere gittiği ve hangi perondan bineceği gibi bilgiler kağıt bilet yerine elektronik bilet üzerinden kullanıcıya sunuluyor.

Acentelere gitmeye gerek yok

76 kentteki 1.109 aktif acentesiyle geniş bir hizmet ağına sahip olan Metro Turizm, müşteri memnuniyetini daha da artırmak için e-bilet uygulamasıyla bilet işlemlerinin tüm safhalarının internet üzerinden gerçekleştirilmesine olanak sağlayarak, yolcusunu biletini onaylatmak için bürolara gitmekten kurtarıyor. Bu uygulama ile birlikte artık Metro Turizm müşterileri sadece internet üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek seyahat edebilecekler.

Kaybolma, unutulma tehlikesi yok

Çalınma, kaybolma, unutulma gibi tehlikesi olmayan elektronik bilet, alışılmış olan kağıt biletin elektronik olarak daha hızlı, güvenli ve pratik hale getirilmiş şeklidir. Bu sistemle tüm rezervasyon ve bilet detayları bilgisayar sisteminde güvenli bir şekilde saklanır ve olası rezervasyon değişikliği, peron değişikliği ve iade işlemleri elektronik ortamda kayıtlı bilet bilgisi üzerinden gerçekleştiriliyor.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.