Metro Turizm Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Şurasına Katıldı

Metro Turizm Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Şurasına Katıldı

Şehirlerarası taşımacılığın en güçlü ismi olan Metro Turizm, 11. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası'nda sektörün gelişmesi için bir dizi temaslarda bulundu.

Türkiye'nin ulaştırma yatırımlarının planlanacağı 11. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası'nın, 'Herkes İçin Ulaşım ve Hızlı Erişim' şiarıyla İstanbul'da gerçekleşti. Şura kapsamında karayolu, demiryolu, denizcilik, havacılık ve uzay teknolojileri, haberleşme, boru hatları ve kent içi ulaşımdan oluşan yedi ayrı sektörün masaya yatırıldı.

Türkiye’nin 2023 hedefleri masaya yatırıldı

Şuraya Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım katıldı. İstanbul’da gerçekleşen Şura’da denizcilik, ulaşım, havacılık, haberleşme gibi sektörlere yönelik hazırlanan raporlar çerçevesinde Türkiye'nin 2023 yılı hedefleri ve gelecek dönem projeksiyonları tartışıldı. Sektörün önde gelen firmaları ve üst düzey yöneticilerin katıldığı şurada, önümüzde ki 10 yıllık dönem için daha önce belirlenen hedeflerde nerede olunduğunun yanı sıra yeni hedefler, Türkiye’nin 2023 vizyonu ve yeni dönem yatırımları ortaya konuldu. Birçok ulusal ve uluslararası firmanın ve yöneticilerin katıldığı Şura’da Metro Turizm’de oluşturduğu stant ile yer aldı. Ulaşım sektörü için oldukça önemli adımların atıldığı Şura’ya katılan Metro Turizm ve yönetim kadrosu Türkiye Karayollarının en geniş filosuna sahip ve en çok yolcu taşıyan markası olarak sektörün gelişmesi için önemli temaslarda bulundu.

Sektörün amiral gemisi Metro Turizm

Ulaşım sektöründe yarattığı katma değeri, sektörü sürekli canlı tutarak da sağlayan Metro Turizm sektörün amiral gemisi. “Aklınızda neresi varsa oraya Metro var” sloganıyla yolcu taşıyan Metro Turizm, ciro büyüklüğü ve taşınan yolcu sayısı açısından Türkiye’nin en büyük karayolu yolcu taşıma şirketi… 2012 yılında yüzde 80 doluluk ortalamasıyla 20 milyon 200 bin yolcu taşıyan Metro Turizm yüzde 11 büyüme kaydetti. Günde ortalama 1.500 sefer sayısı, 77 kentte 1109 acentesi ve 15 bin çalışanı ile sektör lideri olan Metro Turizm, gerçekleştirdiği yatırımlar ile filosunu sürekli yenilerken, yolcu konforu ve güvenliğini artırmak ve yolcuların seyahat süresince keyifli zaman geçirmesini sağlamak amacı ile en son teknolojiyi kullanıyor. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.