Metro Turizm yeni sezona yeni otobüslerle başlangıç yaptı

Metro Turizm yeni sezona yeni otobüslerle başlangıç yaptı

Metro Turizm yaptığı yatırımlarla araç filosunu gençleştirmeye devam ediyor. Metro Turizm MAN’ın en prestijli bayisi MAPAR’dan aldığı 10 adet MAN EfficientLine otobüslerle yolcularını taşıyacak.

Türkiye’yi Kuzeyden Güneye, Doğudan Batıya kat ederek yolcularını sevdiklerine kavuşturan Metro Turizm, güvenli, rahat ve konforlu bir hizmet verebilmek adına MAN bayisi MAPAR’dan 23 adet yeni Lions Coach EfficientLine otobüsün ilk 10 adetini düzenlenen bir törenle teslim aldı.

İstanbul Florya Kaşıbeyaz Restaurat’ta gerçekleşen teslimat törenine Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Çakır, Metro Turizm Genel Müdürü Umut Kahraman, MAN Otobüs Satış Müdürü Alim Önsel Demircioğlu, Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Çaltekin, Metro Holding Pazarlama Direktörü Dinçer Yirmibeşoğlu, Metro Holding Kurumsal İletişim Müdürü Arzu Yaman, TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, MAPAR Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, MAPAR Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Gökhan Çerioğlu ve otobüs firma sahipleri katıldı.


Türkiye turizmi için stratejik bir öneme sahip olan karayolu taşımacılığında başrol oyuncusu olan Metro Turizm, en iyi hizmeti vermek ve talebi karşılayabilmek için sürekli filosunu yenileniyor. MAN Finans destekli ve takas usulü ile yapılan anlaşmanın Metro Turizm’e 2 bin 370 Euro’ya mal edildiği ifade edildi.

Metro Turizmin 2013 yılı hedefi 22 milyon yolcu taşımak

Metro Turizm’in ilk kez 1992 yılında 3 otobüsle hizmete girdiğini ifade eden Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Çakır, geçen zaman içinde büyüyerek 1.200’e yakın otobüsle senede 20 milyon yolcu taşıyan firmanın her sezon öncesi kendini yenildiğini söyleyerek “Bizlere emanet edilen yolculara her türlü konforlu hizmetini vermek zorundayız” dedi ve 2013 yılı hedeflerine de değinerek bu yıl 22 milyon yolcu taşımayı amaçladıklarını söyleyerek yeni araç alımlarının devam edeceğinin müjdesini verdi.


Metro Turizm kendini yeniliyor

Metro Turizm’in 2013 yılında kendini yenilediğini hatırlatan Metro Turizm Genel Müdürü Umut Kahraman ise konuşmasında “Bu doğrultuda da gerek araç yapımızı, filomuzu gerekse acente yapımızı bütün Türkiye çağında gözden geçirip kendimizi yeniliyoruz. Yolcularımıza bambaşka bir Metro Turizm algısı yaşatmak istiyoruz. Bu doğruluda da MAN ve MAPAR İle birlikte çözüm ortaklarımızla bu güzel araçların alımıyla bir başlangıç yapmak istedik. Araç yatırımlarımız devam edecek. Yeni aldığımız araçlarımızın da firmamıza, bütün yolcularımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diyerek sezonun hayırlı geçmesi temennisinde bulundu.

MAPAR Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin 2013 senesinin ilk araçları olan Lions Coach EfficientLine otobüslerini metro turizme vermenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek “2013 senesinde ilk üretmiş olduğumuz Lions Coach EfficientLine araçlarımızı ilk defa metro turizme satmaktan dolayı MAN Bayisi MAPAR olarak onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Lion’s Coach EfficientLine hakkında;

Yeni teslim alınan otobüslere yolcuların keyifle yolculuk yapabilmesi için internet erişimi ve koltuk arkası eğlence sistemleri eklendi. Sürekli tüketim optimizasyonuna yönelik olarak tasarlanmış MAN Lion’s Coach EfficientLine, yolcu otobüsü segmanında asgari çevre yükü ile en yüksek ekonomikliğin mümkün olduğunu göstermektedir. Lion’s Coach EfficientLine, yakıt tasarruflu teknolojileri ve yenilikçi ilave donanımlarıyla TCO'yu (toplam mülkiyet maliyeti) önemli ölçüde düşürmektedir. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.