Metro Turizm’de Atama ve Transferlerle Değişim Rüzgârları Esiyor

Metro Turizm’de Atama ve Transferlerle Değişim Rüzgârları Esiyor

Metro Turizm’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Şenol Ayyıldız, Genel Müdür Yardımcısı konumuna ise Eylem Öztürk getirildi.

Ciro büyüklüğü ve taşınan yolcu sayısı açısından Türkiye’nin en büyük karayolu taşıma şirketi olan Metro Turizm’de yeni atama ve transferle değişim rüzgarı başladı.

Ayyıldız, sektörün duayenlerinden biri

17 yıldır Metro Turizm bünyesinde çeşitli görevleri başarıyla yürüten Şenol Ayyıldız, firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildi. Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan önce Metro Turizm'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ayyıldız, tecrübesiyle ve başarılarıyla, sektörün duayenlerinden biri olarak tanınıyor.

Öztürk, yeni bir soluk getirecek

2014 yılı hedefleri doğrultusunda köklü değişikliklerin yapıldığı Metro Turizm’in Genel Müdürü Yardımcılığı konumuna ise Eylem Öztürk getirildi. Öztürk, 17 yıldır birçok sektörde önemli markaların yönetimini başarıyla yürüttü. Marmara Üniversitesi İktisat bölümü mezunu Öztürk, şimdiden Metro Turizm’e enerjisi ve tecrübesiyle yeni bir soluk ve heyecan getirdi.

Metro Turizm değişmeye ve gelişmeye devam ediyor

1.373 otobüsüyle günde 1.550 sefer düzenleyen Metro Turizm, 2014 yılında da sektördeki yatırımlarına ağırlık vererek faaliyetlerine devam edecek. 86 kentteki 1.109 aktif acentesiyle geniş bir hizmet ağına sahip Metro Turizm, yılda 20 milyonu aşan yolcu sayısını 2014 yılında artırmayı hedefliyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.