Metro Turizm’den 100 araçlık dev Neoplan yatırımı

Metro Turizm’den 100 araçlık dev Neoplan yatırımı

Yatırımlarını müşteri odaklı ve çağın gereklerine uygun olarak gerçekleştiren Türkiye’nin lider turizm firması Metro Turizm, gerçekleştirdiği dev yatırımla filosuna 100 adet Neoplan seyahat otobüsü ekliyor.

Metro Turizm, 2012 yılı içinde tamamını filosuna katacağı bu dev yatırımın ilk partisi olan 15 adet Neoplan Tourliner’ı, Ankara’da düzenlenen törenle teslim aldı. MAN Akyurt Tesisleri’nde gerçekleşen teslimat törenine, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, MAN Finance Yürütme Kurulu Başkanı Vahit Altun, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Müdürü Önsel Demircioğlu, Metro Turizm Genel Müdürü Şenol Ayyıldız, Metro Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Öztürk, Metro Turizm Genel Müdür Yardımcıları Uğur Emektar, Erkan Tayşe, Caner Öge ve çok sayıda davetli katıldı.


Düzenlenen teslimat töreninde konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, “Metro Turizm ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu dev işbirliği bizim için de önemli bir referans niteliği taşıyor. Bu sene 20’inci yılını kutlayan, sektörün lider firması Metro Turizm’in, markamıza göstermiş olduğu bu güven, tüm sektör için belirleyici bir etkiye sahiptir. Bu işbirliğimizin uzun yıllara yayılmasını ve kalıcı olmasını hedefliyoruz. Bundan sonra önceliğimiz otobüslerin en iyi şekilde işletilebilmesi için Türkiye’nin her yerinde üst seviyedeki servis hizmetlerimizi sürdürmek olacaktır” dedi. “Araç alımları devam edecek”
Metro Turizm Genel Müdürü Şenol Ayyıldız ise iki büyük markanın köklü işbirliğine işaret ederek bu dev yatırımdan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Metro Turizm olarak hedeflerinin 2012 yılında 24 bin yolcu taşımak olduğunu belirten Ayyıldız, “Yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Yapılan bu son yatırımla birlikte filomuza 100 adet 2012 model yeni Neoplan seyahat otobüsü ekliyoruz. Hedefimize ulaşabilmek, yolcularımıza daha kaliteli hizmet verebilmek, daha kurumsal bir yapı içinde taşımacılık yapmak ve yolcularımıza daha iyi hizmet verebilmek için son teknoloji ürünü otobüslerle çalışmanın doğru olduğuna inandık ve bir MAN markası olan NEOPLAN’ı tercih ettik. Bundan böyle MAN ile işbirliğimiz devam edecek” diyerek sürpriz yatırımlarında olacağı konusunda da bilgi verdi. MAN Finance Yürütme Kurulu Başkanı Vahit Altun ise konuşmasında MAN finansal hizmet olarak sektöre her zaman destek olduklarını belirtti. Altun, MAN finansal hizmetlerin kurulduğu günden beri Metro Turizm’le çok iyi çalışmalar yaptığını, bundan sonra da aynı işbirliğinin devam etmesini istediklerini dile getirdi. MAN’ın geçen yıl sattığı 463 aracın 265’ini kendilerinin finanse ettiklerini anlatan Altun, “Penetrasyonumuz yüzde 60, yüzde 70’ler civarında bu rakamlar zaten bizim sektöre olan inancımızı gösteriyor. Bu sektörün her geçen gün biraz daha büyüyeceğine inanıyoruz ve desteğimizi sürdürüyoruz” dedi. www.tasimacilar.com 23.04.2012 / 11:57