Metro Turizm'den Dev Yatırım

Metro Turizm'den Dev Yatırım

Temsa, 2+1 Safir VİP aracının ilk teslimatını Türkiye’nin en büyük otobüs filosuna sahip ve en çok yolcu taşıyan firmalarından biri olan Metro Turizm’e yaptı.

Temsa’nın 41+1 kişilik 2+1 Safir VİP aracı 2015 yılına damga vuracak.75 adetlik Safir VİP yatırımı ile Metro Turizm’in filosundaki Temsa marka araç sayısı küçük otobüslerle birlikte 700 civarına ulaştı.

Yılın ilk günlerinde bir Metro Turizm geleneği: Temsa otobüs yatırımı 

Her yeni yıla dev otobüs yatırımları ile adım atan Metro Turizm bu geleneği yine bozmadı ve 75 adetlik 41+1 kişilik 2+1 Safir VİP Temsa otobüs alımı gerçekleştirdi. 75 adetlik aracın ilk partisi Batum’da düzenlenen teslimat töreni ile Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl tarafından Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız’a yapıldı. 

Bu yılın ve geleceğin trendi 2+1 Safir VİP

Törende konuşma yapan Murat Anıl, “41+1 kişilik Safir VİP aracımızın ilk teslimatını şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün lider firmaları arasında yer alan Metro Turizm’e yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Görünen o ki yenİ Safir VİP aracımız bu yılın ve gelecekteki birkaç yılın trendi olacak.  Bu yatırımdan dolayı Metro Turizm yönetimini Başta Sayın Galip Öztürk olmak üzere kutluyorum.  Metro Turizm ile 2010 yılından beri çözüm ortağı olarak çok önemli bir sinerji yakaladık. Metro Turizm’in olduğu her yerde Temsa da var. Yurtiçinden sonra Bulgaristan ve Yunanistan’ın ardından bugün Batum’da bir arada olmaktan büyük keyif alıyoruz. Bu ziyaretimizde Batum Otogarı’nı da gezme fırsatı elde ettik. Yapılan güzel ve başarılı işleri görünce doğrusu bir Türk vatandaşı olarak gururlandık. Ayrıca burada Safir aracımızla hizmet verecek olmaktan dolayı da çok mutlu olduk. Ben yeni yatırım tercihlerinde yine Temsa’yı seçmelerinden dolayı Metro Turizm yönetimine bir kere daha teşekkür ediyorum. Umarım, kazasız belasız bir sezonda hedeflere ulaşılan bir yıl olur” dedi.

Teslimatlar sürecek

Safir VİP teslimatlarına büyük bir hızla devam edeceklerini vurgulayan Murat  Anıl, “ Yeni Safir VİP aracımızın önümüzdeki günlerde birçok firmanın filosunda daha yer alacağını teslimatlarla görebileceksiniz. Temsa olarak 2013’e göre 2014 yılında ciddi bir pazar büyümesi elde ettik. Hedefimiz 2015’te büyümeye devam etmek.  Şu an için Haziran ayına kadar üretimimizin ön bağlantılarını tamamlamış durumdayız. Bu yılın hem iş ortağımız taşımacı dostlarımız için ve bizler için de iyi bir sene olacağına inanıyoruz” diye konuştu. 

 

Mayıs ayına kadar 100 yeni otobüs yatırımı

Törende konuşan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız da, 75 adetlik otobüs yatırımına yönelik işbirliğinin her iki markaya da hayırlı olması dileyerek,  “ Temsa ile biliyorsunuz, son yıllarda, her yılın başında yıla yatırım yaparak başlıyoruz. Bu yıl da 75 adetlik grubun ilk otobüsünü de Batum’da, teslim almanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Temsa ile bu işbirliğimizi 100’e tamamlamaya yönelik görüşmelerimiz sürüyor. Mayıs ayına kadar 100 yeni Temsa otobüsü filomuza katmayı hedefliyoruz. Hem firmamıza, hem yolcularımıza ve sektörümüze bu yatırımın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yatırımlarımız devam edecek” dedi.

 

tofed-10.-yil-kutlamasi-(4).jpg

 

tofed-10.-yil-kutlamasi-(3).jpg

 

 

tofed-10.-yil-kutlamasi-(2).jpg

 

tofed-10.-yil-kutlamasi-(1).jpg

 

tofed-10.-yil-kutlamasi-(5).jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.