Metro Turizm’den eğitime büyük destek

Metro Turizm’den eğitime büyük destek

Metro Turizm, Genç Öngörü Derneği’nin düzenlediği Türkçe Model Birleşmiş Milletler Konferansı'nın ulaşım ve konaklama sponsoru oldu.

Taşımacılık sektöründe, kendi alanında tartışmasız bir numara olan Metro Turizm yıllardır müşterilerine sunduğu kalite, konfor ve güvenin dışında eğitim konusunda da birçok sosyal projeye imza atmaya devam ediyor.

Metro Turizm gençlere destek olmaya devam ediyor

Gençlerin kültür, sanat ve eğitim konusunda gelişimini destekleyen ve dünya gündemi üzerine fikir alış verişinde bulundukları, 55 okuldan yaklaşık 1.000 öğrencinin katıldığı Türkçe Model Birleşmiş Milletler Konferansı bu yıl Kadir Has Üniversitesi kampusunda gerçekleştirildi. Metro Turizm bu özel çalışmanın ulaşım ve konaklama sponsoru oldu. İstanbul dışından gelen yaklaşık 450 öğrencinin konaklama ve transfer işlemlerini gerçekleştirdi.

Model Birleşmiş Milletler, Türkiye’de orta, lise ve üniversite kapsamında eğitim gören öğrencilerin, Birleşmiş Milletler delegesi olarak küresel anlamda yaşanan sorunlara dair fikir ürettikleri ve farkı BM üyesi ülkeler bazında görüşmelerin yapıldığı bir platform.

Metro Turizm Süleyman Demirel 5. Kariyer Günleri’nin ulaşım sponsoru oldu

Eğitime verdiği desteği kesintisiz sürdüren Metro Turizm geçtiğimiz günlerde de Süleyman Demirel Üniversitesi 5. Kariyer Günleri’nin ulaşım sponsoru oldu. Metro Turizm, Süleyman Demirel Üniversitesi Endüstri ve Kalite Kulübü tarafından düzenlenen 5. Kariyer Günleri’ne katılan öğrenci ve akademisyenlerin transferlerini gerçekleştirdi.

Metro Turizm yetkilileri önümüzdeki günlerde de geleceğimiz olan gençlere kültür, sanat, eğitim alanlarında destek olmaya, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini bildirdiler. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.