Meysen Gıda’ya 11 adet Scania Streamline

Meysen Gıda’ya 11 adet Scania Streamline

Gıda taşımacılığında hizmet veren Meysen Gıda Lojistik, 11 adet Scania aracı bünyesine katarak araç filosunu güçlendirdi.

Ukrayna, Rusya, Makedonya, Hollanda, Almanya, Romanya, Yunanistan, İran ve Irak başta olmak üzere uluslararası taşımacılıkta söz sahibi olan Mersin merkezli Meysen Gıda Lojistik’in yeni kurulan filosunda Scania markasını tercih etti.

Scania ile hizmet gücümüz artacak

11 adet Yeni Scania Streamline G400 LA4x2HNA STL çekiciyi bünyesine katan Meysen Gıda Lojistik’in sahipleri Arif Can Akçil ve Cem Hallaç, Scania'nın kalite algısını en üst düzeyde sunduğunun ve güvenlik unsuruna önem verdiğinin altını çizdiler. Scania’nın düşük yakıt tüketimi açısından firmalarına katma değer sağladığına da dikkat çeken Akçil ve Hallaç “Teslim aldığımız Scania araçlarımız sağlamlığı ve maliyet giderleri açısından verimliliği ile ön plandadır. Beklentileri karşılayacak, sağlamlığı konusunda kendini kanıtlamış ve teknolojik özellikleriyle öncü olan Scania araçlar ile hizmet gücümüz artacaktır.” diye konuştular.

Aradığımız tüm özellikler Scania’da var

Özellikle gıda taşımacılığında verimliliğin önemine dikkat çeken Arif Can Akçil ve Cem Hallaç, ,Scania’yı tercih etmelerinde ki en önemli sebebin kalite olduğunu da belirttiler. Akçil ve Hallaç hizmet ettikleri sektörde sorumluluklarını layıkıyla yerine getireceklerini belirterek, taşıdıkları yükü güvenli ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmanın yanı sıra yüksek verimlilikte elde ettiklerini söyledi. Kalite çıtalarını her zaman en üst noktada tuttuklarını ifade eden Akçil ve Hallaç, ‘’Aradığımız tüm özelliklere sahip olduğu için tercihimizi Scania’dan yana kullandık” şeklinde konuştular.

Doğuş Otomotiv

Scania’nın Türkiye distribütörlüğünü 1994 yılından bu yana Doğuş Otomotiv yapmaktadır. 2014 yılında 20'inci kuruluş yılını kutlayan Doğuş Otomotiv, Türkiye'nin önde gelen otomotiv ithalatçısı ve otomotiv distribütörlerinden biridir. Şirket, alanlarında her biri kendi sektörünün önde gelen isimlerinden olan 14 uluslararası markanın temsilcisidir. Doğuş Otomotiv Scania, distribütörlüğünün başlangıcından bugüne kadar 20.000 adedin üzerinde araç satış başarısı ve Türkiye’deki 18 Yetkili Satıcı ve 20 Yetkili Servis noktası ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.