Meytaş Taşımacılığın filosu DAF ve Tırsan markasıyla genişliyor

Meytaş Taşımacılığın filosu DAF ve Tırsan markasıyla genişliyor

İstanbul merkezli Meytaş taşımacılık yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinde kullanılmak üzere DAF- ve Tırsan’dan toplamda 12 adet aracı filosuna ekledi.

1998 yılında İstanbul’da kurulan Meytaş Taşımacılık, özel sertifikalı ekibiyle proje taşımacılığı, tekstil ürünleri taşımacılığı depolama ve elleçleme hizmetlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışında muhtelif yük taşımacılığı faaliyetlerini de gerçekleştiriyor.

Tırsan’ın Adapazarı’ndaki fabrikasında Meytaş Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Yumurtacı ve Tırsan Treyler Teslimat Sorumlusu Mustafa Kurtuluş katılımıyla gerçekleşen teslimat töreninde filosuna 5 adet DAF XF 105.460 Optimizerve ve 7 adet Tırsan Yeni Nesil Perdeli Maxima aracı ekleyen Meytaş Taşımacılığın filosunda 21 adet DAF çekici ve 15 adet Tırsan treyler bulunuyor.

Yeni DAF ve Tırsan araçlarla filo genişliyor

Gerçekleşen teslimat töreninde DAF ve Tırsan’ı neden tercih ettiğini açıklayan Meytaş Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Yumurtacı, “DAF araçlarının sağlamlık ve performansı, DAF-Tırsan’ın servis hizmet kalitesi tercih sebeplerimizdir. Şuanda filomuzda 21 adet DAF çekici ve 15 adet Tırsan treyler bulunmaktadır. Önümüzdeki dönemlerde de DAF-Tırsan Otomotiv ile işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Teslimat sonrası Meytaş Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Yumurtacı’ya Tırsan Treyler Teslimat Sorumlusu Mustafa Kurtuluş’tan bir plaket takdim edildi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.