Michelin Climate Hero Dijital Sürüş Deneyimi CrossClimate Kazandırıyor

Michelin Climate Hero Dijital Sürüş Deneyimi CrossClimate Kazandırıyor

Michelin, mobil kullanıcılar için hazırladığı ClimateHero uygulaması ile eğlenceli dakikalar yaşatırken hediyelerde dağıtıyor.

Michelin’in mobil cihazlar üzerinden paylaştığı Climate Hero deneyimi kullanıcılarına Michelin’in devrim niteliğindeki kış sertifikalı ilk yaz lastiği CrossClimate kazanma fırsatı sunuyor. 3 etaptan oluşan uygulamada kullanıcılar yağışlı, az karlı ve karlı olmak üzere 3 farklı zemin ve hava koşulunda sürüş deneyimi yaşarken bir yandan da puan topluyor. Deneyim sırasında çıkan ipuçları, katılımcılara Michelin ürünleri ile ilgili kısa bilgilendirmeler de yapıyor.

   Kullanıcılar, site içindeki yönlendirmeleri takip ederek #MichelinClimateHero hashtagi ile 'Michelin Kış Çözümleri çünkü...' cümlesini tamamlayıp tweet göndererek listeye adını yazdırıyor ve 4 adet Michelin CrossClimate lastiği kazanma şansını yakalıyor. Ödül, uzman jüri tarafından ürünlerin faydasını en iyi anlatan 9 tweetin sahibine verilecek.

   Ayrıca 17'' ve üzeri 4 adet Michelin CrossClimate ya da Alpin serisi ürün alan kullanıcılar ise ürün faturasının resmini site üzerinden Michelin ile paylaşarak N11.com'dan 50 TL'lik hediye kodu kazanıyor.

   Siz de www.playclimatehero.com üzerinden dijital sürüş deneyimine katılarak CrossClimate kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Bu eğlenceli deneyime katılmak için 15 Aralık son gün!

michelin.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.