Michelin Ferrari ve Porsche’nin tedariğini üstlendi

Michelin Ferrari ve Porsche’nin tedariğini üstlendi

Michelin, Ferrari ve Porsche ile yaptığı anlaşmalarla her iki markanın da son model araçlarının dünya çapındaki tedarikçisi oldu.

Michelin, lüks otomobil markaları Ferrari ve Porschee’nin iki yeni modeli için orijinal ekipman tedarikçisi oldu. Yüksek kilometre ömrü, yüksek performans, enerji tasarrufu ve güvenliği bir arada sunan Michelin lastikleri, Porshce’nin yeni SUV modeli Macan’a orijinal ekipman olarak lastik sağlarken Ferrari 458 Speciale’nin dünya çapındaki tek tedarikçisi olacak.

Yeni Porshce Macan, 3 ayrı Michelin lastik serisi ile farklı zeminlere hazırlanıyor. Porsche Macan; Michelin’in her türlü mevsim koşulunda kullanabilen ve ABD gibi belirli ülkelerde satışa sunulan lastiği Michelin Latitude Tour HP, kış koşullarında üstün güvenlik ve performansı bir arada sunan Michelin Latitude Alpin 2 ve daha önce Cayenne modelinde de kullanılan enerji tasarrufu, uzun ömür, yüksek performans sunan Michelin Latitude Sport 3’ü orijinal ekipman olarak kullanacak.

Ferrari 458 Speciale, Michelin Pilot Sport Cup 2 ile donanacak

İtalyan otomotiv devi Ferrari’nin yeni modeli 458 Speciale, Michelin’in ileri teknoloji ile ürettiği performans lastiği Michelin Pilot Sport Cup 2 ile yola çıkıyor. Aracın geliştirilmesi ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen simülasyon ve pist testleri sayesinde lastikler projenin başlangıcından itibaren belirlenen üç spesifik alanda çok yüksek seviyelerde performanslar elde etti.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.