Michelin Peugeot 308 için lastik geliştirecek

Michelin Peugeot 308 için lastik geliştirecek

Peugeot ve Citroen markalarını bünyesinde bulunduran PSA Grubu’nun stratejik ortaklarından Michelin, grubun yeni modellerinden Peugeot 308 için lastik geliştirecek.

Michelin, yeni Peugeot 308 modeline, enerji tasarrufu ve dinamizm sağlayan ‘Michelin Energy Saver +’ ve ‘MICHELIN Pilot Sport 3’ lastikleri ile destek sağlıyor.

Yeni Peugeot 308 ve Michelin işbirliği ile ilgili olarak konuşan Michelin Orijinal Ekipman Pazarlama Direktörü Mike Bundick,” “Michelin ve PSA Peugeot Citroen ekipleri arasındaki yakın stratejik iş birliği yeni Peugeot 308’de kendini gösteriyor. 15-16 inçlik ‘Michelin Energy Saver +’ lastikleri ile 17-18 inçlik ‘Michelin Pilot Sport 3’ lastikleri yol tutuşu ve yol tutuşu anlamında yeni Peugeot 308’in performansını destekliyor. Böylelikle üstün güvenlik ve kilometre ömrü sağlanırken enerji tasarrufu konusunda da önemli bir rol de üstleniyor. Bütün olarak bakıldığında bu birlikteliğin başarısı “Michelin Total Performance” stratejisinin bir meyvesi olarak göze çarpıyor” şeklinde açıklama yaptı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.