Michelin Türkiye Genel Müdürü Manuel Montana

Michelin Türkiye Genel Müdürü Manuel Montana

Michelin Grup bünyesinde çeşitli görevler üstlenen Manuel Montana, 1 Ağustos 2016 tarihi itibariyle Michelin Türkiye Genel Müdürü ve Binek ve Hafif Ticari Araç Lastikleri Ticari Direktörü olarak atandı

2011 yılından bu yana Michelin Türkiye Genel Müdürü olan Marco Giuliani, görevini Manuel Montana’ya bıraktı. Ağustos ayı itibariyle Michelin Türkiye Genel Müdürü olarak atanan Manuel Montana, aynı zamanda Michelin Türkiye Binek ve Hafif Ticari Araç Lastikleri Ticari Direktörlüğü görevini de yürütecek.

Farklı ülkelerde ve alanlarda 12 yıllık yönetim tecrübesine sahip Montana, Michelin’den önce  ArcelorMittal ve yan kuruluşu Grupo Ros Casares bünyesinde İspanya ve Fransa’da 6 yıl boyunca çeşitli departman ve kademelerde yönetici olarak çalıştı. 2013 yılında Avrupa Maden Lastikleri Satış Müdürü olarak Michelin Grup’ta çalışmaya başlayan Montana, 2014 yılında Michelin Türkiye’ye Ağır Vasıta Lastikleri Ticari Direktörü olarak atandı. Montana, Michelin bünyesindeki 3 yıllık kariyerine Türkiye’de Genel Müdür olarak devam edecek.

İspanya’da Province of Valencia’da İşletme okuyan Montana, yüksek lisansını ise HEC Paris’te yine İşletme üzerine yaptı. İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce dillerini akıcı bir şekilde konuşan Montana’nın, satış, pazarlama, takım yönetimi gibi konularda uzmanlığı bulunuyor. 

1473843635_manuel_montana.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.