Michelin yeni kaplama lastiği ile performansını arttırmayı amaçlıyor

Michelin yeni kaplama lastiği ile performansını arttırmayı amaçlıyor

Michelin, kamyon ve çekicilerin çeker tip dingilleri için geliştirdiği Recamic kaplama teknolojisi sayesinde lastik ömrünün uzadığını ve lastiğin kullanım süresi boyunca meksimum performans sağladığını belirtti.

Daha fazla kilometre, daha az hammadde tüketimi sağlamak prensibi ile çalışan Michelin, karayolu taşımacılık maliyetlerini minimuma indirmeyi hedefliyor.

Michelin, kamyon ve çekiciler için geliştirilen Recamic Kaplama Teknolojisi sayesinde lastik ömrünün uzatıldığını Recamic Multiway D kaplama desenini kullanım süresi boyunca da maksimum performans sağladığını belirtiyor.

Recamic Multiway D Kasım ayından itibaren yollarda

Kasım ayından itibaren piyasaya sunulacak kamyon ve çekicilerin çeker dingillerine özel üretilen Michelin Recamic Multiway D kaplama deseni, eski jenerasyon kaplama desenlerinden üç üstün özelliği ile ayrılıyor ve kullanıcısına büyük avantajlar sağlıyor.

1. Yeni desenin üzerinde çift yönlü olarak çalışan dalga şeklindeki lameller her türlü yol koşulunda maksimum etkinlik sağlamak için 3 boyutlu olarak kendini kilitleme özelliği ile donatılıyor. Bu sayede Recamic Multiway D yola daha iyi tutunurken aynı lastikle daha uzun kilometre yapabilme imkanı da sağlıyor.

2. Recamic Multiway D lastiklerinin rakiplerinden ayrılmasını sağlayan bir diğer özelliği ise “Yağmur damlası” kılcal kanalları oluyor. Kılcal kanallar sayesinde lastik, 2/3 aşınmada bile yola daha iyi tutunuyor ve üstün performans sağlamaya devam ediyor.

3. TowerPump lamel özelliği ise ıslak zemin koşullarında lastik sırtı ile yol yüzeyi arasında biriken su boşaltılarak daha üstün bir yol tutuşu sağlanmasına yardımcı oluyor.

www.tasimacilar.com

 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum