Michelin Yüksek Performans Lastiklerini İstanbul Park’ta Tanıttı

Michelin Yüksek Performans Lastiklerini İstanbul Park’ta Tanıttı

Michelin, İstanbul Park’ta düzenlediği aktivitede, yüksek performans lastiklerinde olan liderliğini pekiştirmek ve tüketicilerin beklentilerini karşılayabilmek için bayileri ve satış ekibi ile bir araya geldi.

Organizasyona Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani, Michelin Türkiye Operasyon Direktörü Sertan Akçagöz ve Michelin Türkiye Eğitim Merkezi Müdürü Emir Aydemir katılarak, bayi ve satış ekibine bu segment müşterileri ve yüksek performanslı lastik pazarı hakkında bilgiler verdi.

Yüksek performans test edildi

Michelin satış ekibi ve uzman bayileri aktivitede, ıslak ve kuru zeminde yol tutuş, slalom workshoplarının yanı sıra pistte de yüksek performans otomobili Porsche’ler ile profesyonel pilotlar eşliğinde co-drive yaptı. Bu sayede lastiklerin yüksek performansı ve dayanıklılığı test edilmiş oldu.

3 yılda yüzde 40 büyüme bekleniyor

Michelin’in dünya çapında lider olduğu yüksek performans lastikleri kategorisinin Türkiye’de 3 yıl içerisinde yüzde 40’ın üzerinde büyümesi bekleniyor. Hem otomotiv şirketleri hem de lastik şirketleri performans lastikleri üretimine ağırlık veriyor. Bu segmentteki müşterilerin otomobil ve lastik bilgilerinin de yüksek olması, şirketleri tüketicinin bu talep ve beklentilerine karşı hazırlıklı olmaya yönlendiriyor.

www.tasimacilar.com 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.