Michelin’in ağır vasıta lastiği Michelin X Works

Michelin’in ağır vasıta lastiği Michelin X Works

Michelin, ağır vasıta lastiği segmentinde geliştirdiği yeni teknolojilere bir yenisini daha ekledi. 315/80 R 22.5 Michelin X Works ile riskler minimuma inerken, müşteri memnuniyetinin ise maksimuma çıkarılması hedefleniyor.

Baraj, inşaat, şantiye ve taş ocağı bağlantı yollarında çalışan ağır vasıta araçlarına yönelik piyasaya sürdüğü X Works serisi lastikleri yol içi ve dışı yük taşımacılığında sağlamlık ve dayanıklılığı bir arada sunan Michelin, geliştirilen 315/80 R22.5 Michelin X Works sırt deseni sayesinde arazide riskleri sınırlandırarak lastik alan müşterileri için de Hasar Garantisi sunuyor.

Michelin’in ileri teknoloji uygulamaları ile geliştirilen Michelin X Works ağır vasıta lastikleri hasar riskini azaltmasının yanı sıra ekonomik açıdan müşterilerinin tasarruf etmesine de olanak sağlıyor. Zorlu kullanım koşulları için tasarlanmış Michelin X Works lastikleri, ilk altı aylık kullanım süresi boyunca ‘Hasar Garantisi’ hediye ediyor. ‘Hasar Garantisi’ sayesinde ilk altı içinde meydana gelen kazaya bağlı hasarlarda lastik ücreti kullanıcıya geri ödeniyor.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.