Michelin'in kampanyaları devam ediyor

Michelin'in kampanyaları devam ediyor

Michelin, 1 Mart- 30 Haziran 2018 tarihleri arasında kampanyaya katılan Michelin yetkili bayilerinden lastik alan müşterilerine 240 TL’ye varan fırsatlar sunuyor.

Lastik sektöründe “uzun ömürlü performans” stratejisiyle ilk kilometreden son kilometreye kadar yüksek performans sunan lastikler tasarlayan Michelin yeni kampanyasını müşterileriyle buluşturuyor. Michelin, 1 Mart- 30 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak yeni servis kampanyası ile tek seferde 4 adet Michelin yaz, kış, 4x4 binek veya hafif ticari araç lastiği alan müşterilerine servis ve      araç bakım hizmetlerinde indirim hediye ediyor.

Lastik ebadı 17” altı lastik satın alımlarında 120 TL,  17” ve üstü lastik satın alımlarında 240 TL değerinde araç ve servis bakımı sunan kampanyaya katılmak için, Michelin perakende bayilerinden 4 adet Michelin yaz, kış, 4x4 binek veya hafif ticari araç lastiği almak yeterli olacak. Müşteriler lastik alımı sonrasında yetkili bayi tarafından verilen hediye kart ile servis kampanyasından yararlanabilecek.

Kampanyaya katılan müşteriler rot-balans ayarı, sökme-takma, montaj, ön-arka lastik değişimi, lastik oteli, nitrojen gibi lastik servis hizmetleri ile anında yağ ve filtre değişimi, fren sistemi kontrolü, bakımı, silecek değişimi, akü değişimi, ön takım onarımı, klima gazı dolumu ve ilave lastik garantisi gibi araç bakım hizmetlerinden yararlanabilecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.