Michelin’in Lastik Adamı kış ziyaretlerine devam ediyor

Michelin’in Lastik Adamı kış ziyaretlerine devam ediyor

Michelin, 8 Ocak’ta Kartepe’de başlattığı ‘Kış aktiviteleri’ne Uludağ’a yaptığı ziyaretle devam etti.

Hem dağ yolunda hem de kayak merkezinde kurduğu etkinlik alanları ile dikkat çeken Michelin, bu etkinlikler kapsamında ziyaretçilere sürpriz hediyeler sunarken bir yandan da ziyaretçileri kış lastikleri konusunda bilgilendirdi.


170 ülkede faaliyet gösteren Michelin, Türkiye’deki kış aktiviteleri kapsamında Uludağ’da kayak sever tatilcilerle buluştu. 25-29 Ocak tarihleri arasında Uludağ dağ yolu üzerindeki Milli Park’ta gerçekleşen etkinliğin ikinci ayağında kurulan Michelin çadırına uğrayanlar keyifli vakit geçirme şansını yakaladı. Soğuk havaya karşılık misafirlerine sıcak salep ikramında bulunan Michelin ekibi, aynı zamanda kış lastikleri konusunda da bilgilendirmeler yaptı.

30 Ocak’tan itibaren de Uludağ kayak merkezinde Cafe Beceren’in önüne taşınan Michelin Çadırı, burada da yoğun bir ilgi ile karşılaştı.


Bibendum hatırası

Michelin’in kış aktivitelerinin ilki 8 Ocak tarihinde Kartepe’de start alırken, Uludağ dağ yolu ve Uludağ kayak merkezlerinde gerçekleşen aktiviteler toplam 13 gün boyunca sürdü.

Çok keyifli anlara sahne olan etkinliklerin en keyifli anlarından birisi de, Michelin’in Lastik Adamının, etkinlik alanına gelen tüm ziyaretçilerle fotoğraf çektirmeyi kabul etmesi oldu. Ziyaretçiler, Bibendum ile fotoğraf çekilmenin yanı sıra, bu fotoğrafı anında mail adreslerine yollatma fırsatına da ulaştı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.