Mike Lipkin, DHL’nin davetlisi olarak Türkiye’de

Mike Lipkin, DHL’nin davetlisi olarak Türkiye’de

ABD eski Başkanı Bill Clinton ile yürüttüğü çalışmalarla tanınan, motivasyon şirketi Environics/Lipkin’in Başkanı Mike Lipkin; DHL Express’in konuğu olarak Türkiye’ye geldi.

Kanada’nın öncü araştırma şirketlerinden Environics bünyesindeki motivasyon şirketi Environics/Lipkin’in Başkanı Mike Lipkin, bugüne kadar 43 ülkede 1 milyon kişi ile bir araya geldi. DHL ile de 2002 yılından bu yana 19 ülkede çalışmalar yürüten Mike Lipkin, geçenlerde düzenlenen özel etkinliklerde DHL Express çalışanları ve iş ortakları ile bir araya geldi. “Türkiye’nin müthiş bir enerjisi var”
DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi’nin de katıldığı etkinlerde, “başarının kimyasının her an, her insan arasında ve her yerde nasıl yaratılabileceği” hakkında bilgi veren Lipkin, başarının kimyasının formülünü de verdi. İkinci kez geldiği Türkiye’nin müthiş bir enerjisi olduğunu ifade eden Lipkin, “Siz gördüğüm en gururlu milletsiniz, bu duygularla ilgili bir konu” dedi. “2012, Türkiye için bir dönemin başlangıcı”
2012 yılının kritik bir yol olduğunu ve yeni bir dönemin başlangıcında bulunduğumuzu söyleyen Lipkin, “2012, Türkiye için de yeni bir dönemin başlangıcı çünkü Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 hedeflerine giden yolda büyük önem taşıyor” diye konuştu.
“Hayatımızın sonrası için şu andan itibaren eyleme geçmeliyiz”
Kişisel simyayı oluşturmanın 10 aşamasını anlatan Mike Lipkin, bugünün simyacılarının girişimciler, sorunları çözüme dönüştüren insanlar olduğunu kaydetti. Lipkin, “Şu anda hedeflediklerimiz ve yapacaklarımız geleceğimizi şekillendirecek. Hayatımızın sonrası için şu andan itibaren eyleme geçmemiz gerekiyor” dedi.
“Lipkin, DHL Express’in başarı yolculuğuna önemli katkılar sağladı”
Lipkin’i bir kez daha Türkiye’de görmekten mutluluk duyduklarını belirten DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi “Mike Lipkin’i hepimiz çok yakından tanıyoruz. Kendisi 2002 yılından bu yana şirketimizle 19 ülkede çalıştı. DHL Express’in başarı yolculuğuna önemli katkılar sağladı, içimizden biri oldu. Hatta “uluslararası uzmanlık” eğitimimizi bile tamamladı. O’nun benzersiz deneyimlerinden ve bilgi hazinesinden yararlanma fırsatı yakalayabildiğimiz için, kendimizi şanslı hissediyorum.” diye konuştu. www.tasimacilar.com 29.03.2012 / 17:34