Minibüsçüler: Kent Kart’tan memnunuz

Minibüsçüler: Kent Kart’tan memnunuz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kent genelinde hizmet veren minibüs kooperatiflerinin başkan ve yöneticilerini kabul etti.

Kendilerine verdiği destek nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden ulaşım kooperatiflerinin yöneticileri, Kent Kart ve havuz sisteminden duydukları memnuniyeti dile getirdi. “Kooperatif yöneticilerinden ziyaret”
Kent genelinde çalışan ulaşım kooperatiflerinin yöneticileri Hasan Öztürk(13 No’lu Şehiriçi Koop. Başkanı), Mustafa Kurt(5 No’lu Şehiriçi Koop. Başkanı), Güven Köysü(124 No’lu Şehiriçi Koop. Başkanı), Oktay Ata, Salim Sefertaş, Altan Karakadılar ve İsa Can, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’na şoför esnafına verdiği destek için teşekkürlerini ileten kooperatif yöneticileri, Kocaeli’nde vatandaş memnuniyetini sağlamak için çalıştıklarını söyledi.


“Başkanımız bizim için şanstır”
‘’Kent Kart sisteminden çok memnunuz’’ diyen kooperatif yöneticileri, diğer sistemlerin ise daha maliyetli olduğuna değindi. Bütün araçlarına kamera sistemi taktıklarını, böylece vatandaş memnuniyetini yükseltmeyi amaçladıklarını dile getiren ulaşım kooperatiflerinin başkan ve idarecileri, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde bizim için bir şanstır’’ ifadesini kullandı. “Hedef vatandaş memnuniyeti”
Minibüs esnafına kazasız belasız yolculuklar ve hayırlı kazançlar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde her zaman esnafımızın yanındayız. Esnafımız çalışacak ve kazanacak, halkımıza hizmet edecek. Halkımız da bu hizmetten en üst düzeyde memnuniyet duyacak. Bizim amacımız, hedefimiz ve arzumuz budur. Vatandaş memnuniyetinin en üst düzeyde olması şoför esnafımız için de, bizim için de çok önemlidir’’ açıklamasını yaptı. www.tasimacilar.com 28.05.2012/12:03