Miray Taşımacılık DAF ve TIRSAN ile taşıyacak

Miray Taşımacılık DAF ve TIRSAN ile taşıyacak

Miray Taşımacılık 2 adet DAF XF105.460 Optimizer’ı ve 2 adet Yeni Nesil Brandalı Maksima+ Semi-Treyler’i düzenlenen törende teslim aldı.

Gerçekleştirilen törene Miray Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Nurgül Çubukçu Kirzuk, Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Kirzuk, DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Temsilcisi Bahadır Demir ve Servis Müşteri Danışmanı Cenk Algül katıldı.

Miray Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Nurgül Çubukçu Kirzuk, gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada ‘DAF çekicilerini tercih etme sebebimiz, ATE konseptinin sağlamış olduğu yakıt tasarrufu ile sürücülere ekonomik sefer yapabilme imkanı sunması, servis ağının geniş olmasıyla beraber müşteriye kazandırmış olduğu avantajlar ve satış sonrası hizmet kalitesinin memnuniyetidir. Tırsan sektörde kendini kanıtlamış lider bir marka. Geniş ürün gamı, sektördeki güvenirliliği ve kaliteli hizmet anlayışı nedeni ile tercih sebebimizdir. İleriki dönemlerde de DAF ve Tırsan ile iş birliğimizi devam ettirmek istiyoruz diye’ belirtti.

2007’de kurulan ve merkezi İstanbul’da bulunan Miray Taşımacılık, ağırlıklı olarak kuru yük ve proje taşımacılığı yapmaktadır. Orta Asya ülkelerine de lojistik hizmeti vermektedir.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum