MITSUBISHI L200 pick-up pazarının birincisi oldu

MITSUBISHI L200 pick-up pazarının birincisi oldu

Mitsubishi Motors’un pick-up segmentindeki L200, sergilediği başarılı satış grafiği ile 2013 yılının lideri oldu.

Sağlam ve dayanıklılığı ile öne çıkan, Mitsubishi L200, 2006 yılındaki lansmanından bugüne toplam 24.000 adetten fazla satarak en çok tercih edilen pick-up oldu. Mitsubishi L200, 2013 yılsonu itibarıyla toplam 3.589 adet satış ile   %25,6’lık pazar payı elde ederek pick-up pazarı lideri oldu.

Mitsubishi L200 zor ve ağır koşullarda çalışanların işlerini kolaylaştırıyor. Kullanıcılarının hem iş, hem de özel kullanımla ilgili tüm beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan Mitsubishi L200, sağlam ve dayanıklılığının yanı sıra konfor ve güvenlik özelliklerine sahip. Mitsubishi L200, RISE gövde yapısı ve darbe emici şasisi sayesinde rahatlıkla her türlü zorluğun üstesinden geliyor. L200’ler bir tonluk taşıma kapasitesine sahip.

L200 4x4 Intense ve Instyle modellerinde Super Select 4x4 dört kademeli sürüş sistemi bulunuyor. Super Select dört kademeli sürüş sistemi sayesinde L200, hem arazi koşullarında arazi dört çeker hem de normal yol koşullarında ve yüksek hızlarda sürekli dört çeker olarak hareket edebiliyor. L200 4x4 Instyle ve Intense modellerinde sırası ile sınıfında lider ASTC ve arka diferansiyel kilidi Off - road donanımı olarak sunuluyor. ASTC (aktif stabilite çekiş kontrolü) güvenlik sistemi, hem aracın virajlarda savrulmasını engelliyor, hem de patinaja düşmesini engelleyerek çekişi arttırıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.