Mobil 1 Center'dan yeni hizmet noktası!

Mobil 1 Center'dan yeni hizmet noktası!

Mobil Oil Türk A.Ş., Türkiye’nin 35 ilinde ve KKTC’de faaliyet gösteren Mobil 1 Center yağlama merkezlerine bir yenisini daha ekledi.

Ülkemizde 115 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türk A.Ş., yağ değişim ve bakım hizmeti verdiği Mobil 1 Center’ları Türkiye genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor. Marka, son olarak Türkiye’nin 35 ilinde ve KKTC’de faaliyet gösteren Mobil 1 Center yağlama merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Şubat ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Ertan Uçar Garaj – Mobil 1 Center, aynı zamanda Bursa’da yer alan üçüncü Mobil 1 Center oldu. Mobil Oil Türk A.Ş. performans, inovasyon ve uzmanlığı bir araya getiren Mobil 1 Center yağlama merkezlerinin sayısını 2020 yılı sonuna kadar 85’e çıkarmayı hedefliyor.

15 dakikada ücretsiz servis hizmeti!

Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı Mobil 1 ile kaliteli hizmetin avantajlı fiyatlarla sunulduğu Mobil 1 Center yağlama merkezlerinde, uzman ekip kontrolünde yapılan yağ değişiminin yanı sıra 10 kritik nokta kontrolü ücretsiz olarak sunuluyor. Mobil 1 Center yağlama merkezlerinde, lastiklerden frenlere, yağ seviyesinden süspansiyon sistemine kadar toplamda 10 kritik nokta kontrolü sadece 15 dakikada sağlanıyor. Hızlı, modern, temiz, konforlu ve pratik bir hizmet anlayışı sunulan Mobil 1 Center’larla ilgili detaylı bilgilere  https://www.mobil1.com.tr/nereden-alabilirim/mobil-1-center/mobil-1-center-bulma-aracI.aspx üzerinden ulaşılabiliyor.

mobil-1-center---bursa.jpg

 

mobil-1-center-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.