Mobil Delvac, Aracına ve Kendine iyi bak

Mobil Delvac, Aracına ve Kendine iyi bak

Mobil Delvac Hafif Ticari Araçlar Motor Yağları’nı tanıtmak üzere sürücülerle buluştu.

“Aracına da Kendine de İyi Bak” sloganıyla düzenlenen etkinlikler, Güngören-Bağcılar Sanayi Sitesi’nde start alırken, takip eden günlerde Gebze Küçük Oto Sanayi Sitesi ve Sanko Oto Sanayi Sitesi’nde devam etti. Yüzlerce kişinin katılım sağladığı etkinlikler çerçevesinde, sürücülerin daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri gerektiği konusu da unutulmadı. Etkinlik kapsamında hafif ticari araç ve sürücülerinin şehir içi sürüş koşullarındaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üretilen Mobil Delvac Hafif Ticari Araçlar Motor Yağları hakkında bilgi verilirken, araç kullanıcılarına daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri ve yolculuk geçirmeleri, kısa süreli egzersizlerle de bunu desteklemeleri için uzman diyetisyenler tarafından hazırlanan kitapçıklar da sunuldu.

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden ExxonMobil’in çatısı altında yer alan Mobil Delvac, sunduğu kolaylıklar ve hizmetlerin yanı sıra yürüttüğü projelerle de sürücülerin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 90 yıllık geçmişiyle ticari araç motor yağları sektörüne yön veren ve teknolojik alanda ciddi bir birikime sahip olan Mobil Delvac, “Aracına da Kendine de İyi Bak” sloganı çerçevesinde İstanbul’da düzenlediği etkinliklerle hafif ticari araç kullanıcılarıyla buluştu. Türkiye’de bir ilke imza atarak hafif ticari araçların ihtiyaçlarını karşılama amacıyla geliştirilen Mobil Delvac Hafif Ticari Araçlar Motor Yağları’nı tanıtmak için düzenlenen etkinlikler, Güngören-Bağcılar Sanayi Sitesi’nde başladı. Bu kapsamda Güngören-Bağcılar Sanayi Sitesi’nde Mobil Delvac tarafından bir etkinlik alanı oluşturuldu.

mobil-delvac-etkinligi.gif

Sağlıklı Kalma Rehberi dağıtıldı

Etkinlik alanında görev alan Mobil Delvac Team üyeleri, genellikle kolay olmayan şartlarda ve uzun sürelerde çalışmak zorunda kalan servis şoförleri ile diğer hafif ticari araçlarla taşımacılık yapan sürücülere, bu konularda önemli bilgiler verdi. Bu kapsamda Mobil Delvac Team üyeleri, etkinlik alanını ziyaret eden hafif ticari araç kullanıcılarıyla, medikal egzersiz uzmanı ile diyetisyenlerin katkılarıyla hazırlanan, molalar sırasında ve sadece 10-15 dakikada yapabilecek basit egzersiz hareketleri ile beslenme önerilerinin yer aldığı Sağlıklı Kalma Rehberi’ni paylaştı. Ayrıca Mobil Delvac Team üyeleri, etkinlik alanına gelen araç kullanıcılarına, ülkemizde 113 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türk A.Ş.’nin hafif ticari araç ve sürücülerinin şehir içi sürüş koşullarındaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye’de bir ilke imza atarak hafif ticari araçlar için özel olarak geliştirdiği Mobil Delvac Hafif Ticari Motor Yağları’nın sunduğu faydalar hakkında bilgiler verdi.

İstanbul’da üç farklı noktada yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen “Aracına da Kendine de İyi Bak” etkinliğinde, sürücülerin yolculuk sırasında sıklıkla yaşadığı baş, boyun ve bel ağrılarına yönelik çözümler de unutulmadı. Bu kapsamda sürücüler etkinlik alanında yer alan masaj koltuklarından faydalandı.

mobil-delvac-etkinlik.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.