‘Mobil Delvac Dostları’ etkinliği başladı

‘Mobil Delvac Dostları’ etkinliği başladı

Mobil Delvac, Mobil Delvac Dostları etkinliğinin 5’incisini Türkiye genelindeki 4 farklı kamyon garajında gerçekleştiriyor.

Etkinliğin ilki 19 Eylül 2013 tarihinde İstanbul-Zeytinburnu Ambarlar Kamyon Garajı’nda gerçekleştirildi. Mobil Delvac Ekibinin teknik bilgiler ve tavsiyeler vermek üzere hazır bulunacağı etkinlik sayesinde binlerce kamyon sürücüsü verimli motor yapı kullanmanın önemini öğreniyor.

Bu yılki teması futbol olan etkinlikte, kamyon sürücüleri, penaltı atma oyununun yanı sıra trafik güvenliği ve motor konularındaki bilgilerinin sınanacağı bilgi yarışmasına da katılacak.

26 Eylül etkinliğine Erman Toroğlu ve Tanju Çolak’da katılıyor

Mobil Delvac ürünlerinin tanıtılacağı Mobil Delvac Dostları etkinliğinin Türkiye’de düzenlenmesinden dolayı heyecanlı olduklarını dile getiren ExxonMobil Dijital Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü İrem Algier etkinlikle ilgili verdiği bilgide “Kamyon sürücülerimizin futbol sever olduklarını bildiğimizden ötürü onlar için futbol temalı bir dizi aktivite organize ettik. Bunun dışında 26 Eylül Marmara Kamyon Garajı etkinliğinde yer alacak katılımcılara Türk futbolunun iki önemli ismi Erman Toroğlu ve Tanju Çolak ile tanışma fırsatı da sunuyoruz. Tıpkı futbolcuların performanslarını yüksek tutmaları gerektiği gibi kamyon sürücülerinin de motorlarının performansını korumaları gerekiyor” şekline konuştu.

Mobil Delvac Dostları Aktivite Programı

• 19 Eylül 2013/ İstanbul- Zeytinburnu Ambarlar Kamyon Garajı

• 26 Eylül 2013/ Gebze-Marmara Kamyon Garajı

• 3 Ekim 2013/ Ankara-Şaşmaz Kamyon Garajı

• 10 Ekim 2013/ İzmir-Pınarbaşı Kamyon Garajı 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.