Mobiliz ve FiloTürk, Mobiliz A.Ş. Çatısı Altında Güçlerini Birleştirdi

Mobiliz ve FiloTürk, Mobiliz A.Ş. Çatısı Altında Güçlerini Birleştirdi

Mobiliz ile FiloTürk, yeni bir yapılanmaya giderek Mobiliz A.Ş çatısı altına güçlerini birleştirme kararı aldı. Yeni yapılanmayla birlikte FiloTürk, bir Mobiliz markası olarak yoluna devam edecek.

Mobil veri sistemleri sektöründe entegre sistem çözümleri üretmek amacıyla kurulan Mobiliz Bilgi ve Teknolojileri A.Ş ile Mobiliz ürün ve hizmetlerinin satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermek amacıyla kurulan Türkiye’nin ilk ve tek mobil takip operatörü FiloTürk, güçlerini Mobiliz A.Ş bünyesinde birleştirdi.

Yeni yapılanmada görev değişikliği

Yeni yapılanma ile birlikte Mobiliz A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Levent Aydoğan, Genel Müdürlük görevine ise Adil Masaracıoğlu atandı. Pek çoğu kendi sektöründe lider konumda bulunan 10 bini aşkın müşteri portföyü ile Türkiye genelinde 150 binden fazla araca, araç takip ve filo yönetim sistemi hizmeti sunan FiloTürk, Mobiliz A.Ş’nin bir markası olarak faaliyetlerine devam edecek.

‘Daha güçlü adımlar ile büyümeye devam edeceğiz’

Mobiliz ve Filo Türk’ün Mobiliz A.Ş çatısı altında birleşmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mobiliz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydoğan, Mobiliz’in kurulduğu günden bu yana ihtiyaca özel geliştirdiği çözümler ve sunduğu hizmet kalitesi ile sektörünün öncü şirketi olmayı başardığını vurgulayarak, “Mobil takip sektöründe yirmi yılın üzerinde deneyimli bir AR-GE ekibimiz var. Yeni yapılanma ile birlikte daha da güçlü adımlar atarak, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz” dedi.

‘Hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz’

Yeni yapılanmanın hem şirket hem de sektör açısından önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Mobiliz A.Ş. Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu ise, “Mobiliz A.Ş olarak Türkiye genelinde 150 bin araçta kullanılan, 10 binin üzerinde çoğunluğu sektör liderlerinden oluşan saygın müşteri portföyüne sahibiz. Türkiye’nin 81 ilinde bulunan yaygın yetkili servis ağımız ve satış kanallarımız ile en hızlı ve en kaliteli şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz ve 2018 yılında 500 bin araca hizmet sunmayı hedefliyoruz ”dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.