Monde Grup DAF ve TIRSAN ile Taşıyacak

Monde Grup DAF ve TIRSAN ile Taşıyacak

Monde Grup 50 adetlik DAF CF85.460 çekici siparişinin 30 adetini ve 30 adet Tırsan Perdeli Hafif Semi-Treyler’i Samandıra lokasyonunda düzenlenen tören ile teslim aldı.

Teslimat töreni TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Monde Grup Genel Müdürü Mustafa Beyazıt Kocaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Hüseyin Ok’un katılımı ile gerçekleşti.

Monde Grup Genel Müdürü Mustafa Beyazıt Kocaman gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada ‘Firma olarak daha önce de DAF ve Tırsan markalarının ürünlerini kullandık ve araçların kaliteli olmasının uzun vadede artılarını gördük. Yatırımlarımızı uzun soluklu düşündüğümüz için DAF ve Tırsan markası ile yola devam etmeye karar verdik’ dedi.

2013 yılında kurulan Monde Grup’un merkezi Trabzon’da olup Gürcistan ve Bakü’de de şubeleri bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak gıda ve inşaat ürünleri taşımacılığı yapan firma petrol ürünleri taşımacılığı da yapmaktadır. Türkiye, Bakü ve Azerbaycan ülkelerine hizmet veren firma, kısa süre içinde Azerbaycan Avrupa hattında da hizmet vermeye başlayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.