Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetimi İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetimi İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi

S.S 37’nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni yönetimi seçimin ardından ilk ziyaretlerini Artvin Şoförler Odası Başkan Ahmet Alpaslan’a gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde 3. Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Artvin S.S 37’nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni yönetimi ilk ziyaretini Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası’na yaptı. Tek liste şeklinde gidilen seçimde mevcut başkan Halit Uçar ve yönetimi yeniden başkan seçilmişti. Mevcut yönetimin görev süresince önemli işlere imza atmıştı. Yeni görev sürelerin de bunun devamını getireceklerini ifade eden Başkan Halit Uçar ve yönetimi seçimin ardından ilk ziyaretlerini Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Alpaslan’la gerçekleştirdiler. Şoförler Cemiyeti’nde gerçekleşen ziyarette başkan Ahmet Alpaslan, Halit Uçar ve yönetimini tebrik etti.

Alparslan: ‘Artvin’de taşımacılık işi zordur’

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Alpaslan, Seyitler 37 no’lu Taşıyıcılar ve Motorlu Araçlar Kooperatifi Başkanı ve yönetim kuruluna başarı dileyerek; “yeni dönemde Başkan Uçar ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Artvin’de taşımacılık işi zordur. Türkiye şartlarına bakın, Artvin’in şartlarına ve coğrafyasına bakın. Bizim kooperatiflerimiz gerek taşımacılıkta, gerek uygulanan fiyatta daha az ücret alındığını iddia ediyorum. Hepimiz çocuk okutuyoruz. Lütfen sorun, dışarıda okuyan öğrencileriniz ayda ne kadar ulaşım bedeli ödüyor. Artvin’de ne kadar ödeniyor. Ortalama 120 TL gidiyor. İnanın ki, bu ücret çok değildir. Ama öğrencilerimizin dar gelirli aileden olduğunu biz de biliyoruz. Biz de dar gelirli aileleriz. Zorluklar içerisinde çocuklarımızı okutabiliyoruz. Ancak şartlar bunu gerektiriyor. Seyitler kooperatifi olsun 33 no’lu kooperatif olsun son derece saygılı bir şekilde taşımacılık yapıyorlar. Bu bakımdan kendilerine teşekkür ediyorum. En küçük aksaklığı, hatayı affetmiyor, hemen cezai işleme tabi tutuyorlar. Kendilerini bir kere daha kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Hayati Akbaş


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.