Mükemmellik Standardı Ödülü

Mükemmellik Standardı Ödülü

İnci Akü web sitesi, uluslararası WebAward Yarışması’nda ” ödülünü kazandı. Bu ödül ile birlikte dijital alanda uluslararası sekiz ödülün sahibi oldu.

Web Marketing Association tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen WebAward Yarışması’nın kazananları belli oldu. Web sitesi tasarımı konusunda uluslararası alandaki en önemli ödüllerden biri olan WebAward’da İnci Akü web sitesi, ‘Mükemmellik Standardı’ ödülüne layık görüldü.

 

Dijital Alanda 8 Ödül

Bu yıl, 40 ülkeden, 96 farklı kategoride Bin 500’ün üzerinde başvurunun olduğu yarışmaya katılan siteler, dizayn, yenilik, içerik, teknoloji, etkileşim, metin yazarlığı ve kullanım kolaylığı kriterleriyle değerlendirme süreçlerinden geçti. WebAward Yarışması’nda İnci Akü, hem sektörün hem de yarışmaya katılan tüm web sitelerinin genel ortalamasının üzerinde puan almayı başardı. Aldıkları ödül ile ilgili değerlendirmede bulunan İnci GS Yuasa Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Damla Arkan, “İnci GS Yuasa olarak uluslararası başarılarımıza bir yenisini daha ekledik. İnci Akü markamızı müşterilerimizle buluşturduğumuz önemli bir alan olan dijital dünyada yeniliklerin öncüsü olmaya ve her geçen gün teknolojiyi daha yakından takip etmeye özen gösteriyoruz. İnci Akü web sitesi ile daha önce farklı platformlarda birçok ödüle layık görüldük. Uluslararası öneme sahip WebAward’da ‘Mükemmellik Standardı’ ödülünü kazanarak dijital alanda 8’inci ödülümüzü aldık. Önümüzdeki dönemde de dünya trendlerine paralel olarak başarılarımızı küresel arenada aldığımız ödüllerle taçlandırmaya devam etmeyi hedefliyoruz.” dedi.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.