Müşteri Frigo Hakkında Ne Diyor?

Müşteri Frigo Hakkında Ne Diyor?

Tırsan, 24-25 Şubat 2015 tarihlerinde Mersin ve Hatay’da düzenlediği basın lansmanı ile müşterileriyle buluşturduğu, yenilenen Tırsan Frigo’yu müşterilerinden dinledi.

Tırsan Bayileri’nden, Diyarbakır Gelecek Otomotiv, Mersin bayisi Kemak Oto ve Hatay Bayisi; Hatay Has Otomotiv iş birliği ile gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinde müşterilerine Tırsan Frigo’yu sordu.

trans-aktas-yonetim-kurulu-baskani-ahmet-aktas.jpg

   Mersin merkezli Trans Aktaş firması Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aktaş, Tırsan Frigo ile ilgili düşüncelerini şu şekilde aktardı; “1995 yılında kurulmuş ve 20 yıldır bu sektörün içerisinde olan bir firmayız. Ağırlıklı olarak Avrupa’ya taze balık, donmuş balık, ilaç ve çiçek taşımacılığı alanlarında hizmet vermekteyiz. Filomuz toplam 70 adet araçtan oluşmaktadır ve Tırsan frigo aracı ağırlıklı bulunmaktadır. Biz firma olarak Frigo alırken özellikle aracın donanımına ve aracın uzun süre kullanım olanaklarına bakıyoruz, çünkü satın aldığımız araçları uzun yıllar kullanıyoruz. Tırsan araçlarımızın, minimum seviyedeki ısı kaybı olsun, alt tabanın alüminyum yapısı olsun bizim için çok büyük avantaj oluşturuyor. Böylelikle balık taşıması yaparken kolaylıkla temizleme yapabiliyor ve araçlarımızda hijyenik bir ortam sağlayabiliyoruz” dedi.

   Aktaş, ”Tırsan’ın yenilenen frigo araçlarının özelliklerini inceledik ve çok beğenerek aldık, hiçbir sorun yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Yeni tampon yapısı, 90lt su deposu ve led aydınlatmalı yemek dolabı oldukça kullanışlı. Şoförlerimizden de oldukça iyi geri bildirimler alıyoruz. Böylelikle ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı görüyoruz. Taşımasını yapmış olduğumuz ürünleri aracın sahip olduğu ısı yalıtımı sayesinde ilk günkü tazeliğinde tüketiciye ulaştırabiliyoruz. Diğer rakiplere baktığımızda Tırsan’ın Frigorifik aracı oldukça iyi bir teknolojik donanıma sahip.” ifadesini kullandı.

 

Tırsan Frigo’ya Ekstra Para Harcamıyoruz

  Ahmet Aktaş, “Ayrıca biz başka firmalardan aldığımız araçlara yemek dolabı gibi gerekli aksesuarları kendimiz temin edip araçlara taktırıyorduk, bu da bizim için ekstra bir maliyet oluyordu. Tırsan araçlarında böyle bir ihtiyaca gerek duymuyoruz. Çünkü ihtiyaç duyduğumuz bütün aksesuarlar araçta mevcut, böylelikle maliyet olarak da kar etmiş oluyoruz. Öte yandan aracın şasisinin kataforez kaplı olması sayesinde bakım ve onarım masrafımız minimum seviyeye düştü. Bu sene aldığımız Tırsan Frigo’lara ek olarak, 2015 yılında da filomuzu yenilemek adına yeni yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Çünkü lojistik sektörü sürekli olarak büyüyor ve büyümeye devam edecek.” ifadelerini kullandı.

koknar-uluslararasi-nakliyat-yonetim-kurulu-baskani-bedirhan-orak.jpg

  Köknar Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Orak ; “1995 yılında kurulmuş Mersin merkezli bir firmayız. Yurt içi ve yurtdışında ağırlıklı olarak Avrupa’ya ihracat gerçekleştiriyoruz. Filomuzda bulunan araçlarımızın hepsi frigorifiktir, bunların 30 tanesi Tırsan frigodur. Ağırlıklı olarak gıda, çiçek, sebze ve meyve taşımacılığı yapmaktayız” ifadesini kullandı.

 

Tırsan’ın Sahip Olduğu Geniş Servis Ağı ve Hizmetleri Çok Hızlı

  Orak, “Biz firma olarak yatırım yaparken frigorifik araçlarda özellikle yerli mal olmasına dikkat ediyoruz, bunun nedeni daha önce alım yapmış olduğumuz ithal markaların servis ve satış sonrası hizmetlerinden yararlanamıyor olmamızdır.  Bu yüzden Tırsan markasını tercih ettik. Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı, satış sonrası hızlı ve müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak vermiş olduğu hizmetler bizim için büyük avantaj.” dedi.

  Bedirhan Orak, “Öte yandan Tırsan frigo araçlarının sahip olduğu teknik donanım, hafifliği ve izolasyon yapısı diğer markalara göre oldukça başarılı. Şasisinin kataforez kaplı olması sayesinde sağladığı 10yıl paslanmazlık garantisi ve bunun yanı sıra vermiş olduğu 3 yıl servis garantisi de maliyetimizi düşürmektedir. Ayrıca şoförlerimiz araçta bulunan güvenli tüp yuvası,  takım dolabı ve yemek dolabının sağlamış olduğu kolay ve pratik kullanımından oldukça memnun” diye belirtti.

  2015 yılında iş potansiyelimize göre yatırımlar yapmayı planlıyoruz diyen Orak,” Her yıl filomuzu sabit tutuyoruz, ama araçlarımızda yenilemeye gidiyoruz. Geçen yıla oranla bu yıl biraz daha zor geçiyor fakat biz firma olarak çalıştığımız müşterilerimiz ve sefer sayılarımız belli olduğu için geçen yıla göre bu yıl daha iyi geçti.” açıklamasında bulundu.

kerimoglu-tasimacilik-nakliye-muduru-yasar-karaca.jpg

   Kerimoğlu Taşımacılık Nakliye Müdürü Yaşar Karaca yaptığı açıklamada; “Lojistik sektöründe faaliyet göstermeye 2005 yılında başladık, 2008 yılında Kerimoğlu firmasını kurduk. Firmamızın kuruluş amacımız sadece frigorofik araç taşımacılığına yönelikti, şuanda ağırlıklı olarak yaş meyve ve sebze taşımacılığı gerçekleştiriyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere Kosova, Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Bosna Hersek, Romanya, Slovakya, Macaristan, Ukrayna, Rusya, ülkelerinde lojistik hizmeti veriyoruz” dedi. Şu anda toplam filomuzda 48 aracımız bulunmaktadır, bunların 15 adedi Tırsan frigodan oluşmaktadır.” dedi.

 

Tırsan Pazarın Tek Lideri

  Karaca, “Tırsan marka frigo araç almaya, Tırsan ‘ın Şubat 2015 tarihlerinde Hatay’da düzenlediği etkinlikle karar verdik. Yapılan organizasyonda yenilenen frigo aracını yakından inceleme fırsatı bulduk. Öte yandan Tırsan, Türkiye’de senelerdir pazar lideri olan ve Avrupa’ya ihracat gerçekleştiren güvenilir bir marka buda tercihimizi belirleyen öncelikli nedenlerden biri” açıklamasında bulundu.

  Öte yandan, frigo alırken taşımasını yapmış olduğumuz ürünleri göz önünde bulundurarak aracın FRC ve HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) sertifikalarına sahip olmasına dikkat ediyoruz.  Bundan dolayı Tırsan frigo her açıdan ihtiyacımızı karşılamakta. Ayrıca diğer markalara kıyasla Tırsan frigo çok daha hafif ve araçta bulunan yemek dolabı ve paslanmaz su deposu da oldukça kullanışlı. “ ifadesini kullanan Karaca, ”Bu yıl geçen yıla göre ekonomik açıdan daha zor geçti bizim için fakat 2015 yılı içerisinde filomuza yatırımlarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.