Neoplan teslimatları devam ediyor

Neoplan teslimatları devam ediyor

Yolcuları için teknoloji ve konforu bir araya getirmek isteyen Manisalı Öğreten Turizm Yetkilileri ve Fethiyeli bireysel otobüsçü Ömer Akgün tercihini Neoplan Otobüsünden yana kullandı.

Pamukkale Turizm’in bireysel otobüsçüsü Öğreten Turizm, turizm sektöründe kullanmak üzere Neoplan Tourliner’ı tercih ederken, Fethiye Ulusoy yazıhanesi sahibi bireysel otobüsçü Ömer Akgün ise gerçekleştirdiği yatırımla, filosunu Neoplan Cityliner ile güçlendirdi. “Neoplan Müşterilerimizin de tercihi”
Turizm hizmetlerinin yanı sıra, şehir içi servis ve personel taşımacılığı da yapan, Manisa menşeli Öğreten Turizm, filosundaki Neoplan sayısını 5’e çıkardı. Düzenlenen törende konuşan ve müşterileri memnuniyetini daima ön planda tutuklarını belirten Öğreten Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Öğreten, “Müşterilerimiz Neoplan araçlardan son derece memnun. Gerek konfor, gerekse yakıt ekonomisi açısından değerlendirdiğimizde, tercihimizi Neoplan Tourliner’dan yana kullandık. Bu aracımızı turizm amaçlı kullanmayı planlıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından aracın sembolik anahtarı MAN Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Coşkun Saraç tarafından Cüneyt Öğreten’e teslim edildi.


Ömer Akgün Neoplan yatırımlarını sürdürecek
Fethiye Ulusoy yazıhanesi sahibi ve aynı zamanda bireysel otobüsçü olan Ömer Akgün ise yaptığı yatırımla filosuna Neoplan Cityliner ekledi. MAN Finans yetkililerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Ömer Akgün Otobüs İşletmesi sahibi Ömer Akgün, “Filomuzun tamamı Neoplan araçlardan oluşmaktadır. Sahip olduğu konforun yanı sıra, müşteri memnuniyeti ve yakıt tasarrufu Neoplan Cityliner’ı tercih etmemize etken oldu. Bu yıl içerisinde 2 adet daha Neoplan yatırımı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu konuda bize destek olan MAN Finans yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından aracın sembolik anahtarı MAN Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Coşkun Saraç tarafından Ömer Akgün’e teslim edildi.


www.tasimacilar.com 08.03.2012 / 11:52