Network Global Logistics Volvo Kamyon ile filosuyu büyütüyor

Network Global Logistics Volvo Kamyon ile filosuyu büyütüyor

Network Global Logistics, hizmet ağını genişletmesinin ardından filosundaki araç sayısını artırma kararı alarak tercihini Volvo Kamyon’dan yana kullandı.

Network Global Logistics, hizmet ağını geliştirerek yatırımlarını sürdürüyor. Daha önce Volvo Kamyon’dan teslim aldığı Volvo FH16 700 6x4 ve FH 540 6x4 çekicilerden istediği performansı alan Network Global Logistics, filosunu genişletmek için tercihini yine Volvo Kamyon’dan yana kullanarak iki adet yeni FH 540 6x4 çekiciyi filosuna kattı.

Yeni Volvo FH’ların teslimat törenine Network Global Logistics adına firma sahipleri Mustafa Manaz ve Mustafa Karataş katıldı.

Hizmet verdiği tüm taşımacılık alanlarında müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için kullandıkları araçların performansı, donanımı ve işletim süresi Network Global Logistics için çok önemli.

“Volvo’nun yaşına değil, işine bakıyoruz”

Ülke ve dünya genelinde birçok projeye imza attıklarını vurgulayan Mustafa Manaz teslimat töreninde “Her geçen gün büyüyen filomuzda Volvo’dan güç alıyoruz. Hali hazırda filomuzda var olan Volvolar tercihimizde büyük rol oynadı. Gerçekleştirdiğimiz operasyonlar sırasında 10 yaşındaki bir Volvo’ya gönül rahatlığı ile yüklerimizi teslim edebiliyor ve bu yüklerin sorunsuzca hedefe ulaşacağından bir an bile şüphe etmiyoruz. Operasyonlarımızın aksamasına izin vermeyen ve teslimatlarımızı hızlandıran Volvo Kamyon ile uzun yıllardır süren iş birliğimizi devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.


Volvo FH 540 çekiciler memnuniyetin göstergesi

Volvo Kamyon adına törene katılan Volvo Kamyon Marmara Bölge Satış Temsilcisi Onur Güldik ise, “Türkiye ve dünya genelindeki birçok kurumsal şirkete global standartlarda hizmet veren Network Global Logistics’in tekrar Volvo Kamyon’u tercih etti. Teslim ettiğimiz yeni Volvo FH 540 çekiciler, bizim için müşteri memnuniyetinin önemli bir göstergesidir. Network Global Logistics’in araçlarımız ve satış sonrası hizmetlerimizden memnuniyetini biliyoruz. Eminiz ki Network, filosunu Volvo ile geliştirmeye devam ederek yatırımlarını sürdürecek” şeklinde açıklama yaptı.

Network Global Logistics; proje taşımacılığı, ağır ve gabari dışı lojistik faaliyetleri, denizyolu taşımaları, depolama, dağıtım, gümrükleme dahil olmak üzere enerji, makine, otomotiv, maden, ve inşaat sektörlerine yönelik her türlü taşımacılık hizmetini sunuyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.