Nevşehirliler Tourismo ile konforlu seyahat edecekler

Nevşehirliler Tourismo ile konforlu seyahat edecekler

Nevşehirliler Turizm araç filosunu Mercedes Benz Tourismo otobüsleri tercih etti. Firma Mercedes Benz bayisi Has Otomotiv’den 10 adet Tourismo otobüsü filosuna ekledi.

Nevşehirliler Turizm ve Nevşehir Metro Turizm olarak alınan otobüsler şehirlerarası yolcu yolucuların daha konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlayacak.

Mercedes Benz Bayisi Has Otomotiv’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine firma ortakları Mehmet Özbay, Mustafa Armağan, Uğur Vatan, Has Otomotiv 2 el satış müdürü Sami Acerüzümoğlu ve firma şoförleri katıldı.

Düzenlenen teslimat töreninde konuşan firma ortakları Mehmet Özbay, Mustafa Armağan, Uğur Vatan amaçlarının konukların tüm ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak, güvenli ve rahat bir yolculuk yapmalarını sağlamak olduğunu ifade ederek “kendimizi günün değişen şartlarına göre sürekli geliştirerek ve yenileyerek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır. Bunu başarmanın yolu, yenilikçi önerileri cesaretlendirecek eğitimlerle çalışanlarımızın şirketimize olan bağlılıklarını artırmak, takım ruhu ile verimlilik ve hizmet kalitesini yükseltmektir” diyerek alımlarının 2014 yılında da devam edeceğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.