Niğde’den Engelliler İçin 7 Halk Otobüsü

Niğde’den Engelliler İçin 7 Halk Otobüsü

51 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Niğde Belediyesi Özel Halk Otobüslerine 7 tane engelli rampalı Otokar araç ekledi.

Şehir içi toplu ulaşımda kullanılmak üzere 51 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından engelli rampası bulunan 7 adet Otokar otobüs hizmete sunuldu.Açılışa Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, AK Parti İlçe Başkanı Latif Güngör ve Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yerlikaya, Belediye Meclis üyeleri ve 51 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Rıdvan Eryiğit katıldı.


Taşımacılıkta kalite arttı
51 Nolu kooperatifin aldığı araçları hizmete sunan Başkan Akdoğan “Şehir içi taşımacılıkta 7 tane toplu taşıma aracının hizmete girme işlemini hep beraber gerçekleştirdik. Tabi öncelikli olarak araç sahibi kardeşlerimizin bu araçlarla kazasız belasız taşımacılık yapmalarını ve helalinden bol kazanç elde etmelerini temenni ediyorum. Yine bu araçlarla seyahat edecek bir yerden bir yere ulaşım sağlayacak kardeşlerimize de bu araçların hayırlı olmasını diliyorum. Bu araçlar günümüz teknolojisine uygun özellikle her birinin içerisinde özürlü rampasının da bulunduğu, özürlülerimizin taşıma şartlarına uygun araçlar. Dolayısıyla taşımacılıkta kaliteyi artırmasından dolayı hemşerilerimize ve kooperatifimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın konuşmasının ardından engellilerinde ulaşım konusunda kullanabilecekleri otobüsler hizmete sunuldu. Başkan Akdoğan yeni alınan ve hizmete sunulan halk otobüslerinden kısa süreli olsa da kendisi sürdü. www.tasimacilar.com 26.05.2012/14:32