Nisan’da Bodrum’da olmak ve yarışmak güzeldir diyenler Rally Halikarnassos’ta buluşuyor

Nisan’da Bodrum’da olmak ve yarışmak güzeldir diyenler Rally Halikarnassos’ta buluşuyor

Motor sporları tutkunlarını buluşturan Rally Halikarnassos, 16-19 Nisan tarihleri arasında Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilecek.

2017 yılından bu yana hırs, rekabet, macera, adrenalin ve mücadeleyi bir arada sunan Çağdaş Holding Rally Halikarnassos, 16-19 Nisan’da dünyanın 7 harikasından birinin yer aldığı Bodrum’da muhteşem bir organizasyona daha imza atacak.

550 Kilometrelik Parkurda Heyecan Dorukta Olacak 

Bir yanda doğanın cömert davrandığı Bodrum’un güzellikleri, bir yanda zorlu parkurları ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak olan ve bu yıl 3. kez gerçekleştirilecek Çağdaş Holding Rally Halikarnassos, toplamda 550 kilometrelik bir parkura sahip.

Macera Dolu 4 Gün 

4x4 Otomobil, Motosiklet, SSV ve ATV’ler, Ralli ve Raid sınıfları olarak iki ayrı kategoride yarışacaklar. Ralli kategorisi ile aynı parkuru takip eden Raid kategorisi, motor sporları ve doğa tutkunlarını bir araya getiren, sürat gerektirmeyen, navigasyon becerisini ön plana çıkartan tatlı bir rekabet ile karşımıza çıkıyor. Organizasyona bu yıl Türklerin ağırlıkta olduğu 80 civarı araç katılması bekleniyor

rally_halikarnassos_2020.jpg

Deniz Kenarında Kampa Ne Dersiniz?

Deniz kenarında gerçekleşecek eğlenceli bir açılış partisiyle 4 gün sürecek macerada Yalıçiftlik kamp alanında konaklayacak olan yarışçılar hırsla ve heyecanla yarışırken aynı zamanda Bodrum, Datça ve Gökova’nın eşsiz güzelliklerinin de tadını çıkaracaklar. Tüm bu heyecan ve macerayı sadece yarışmacı olarak değil, misafir olarak da yaşamak mümkün. 

Kazananlara ödüllerin verileceği kupa töreni muhteşem bir parti ile son bulacak.

rally-halikarnassos.jpeg

Kayıtlar Başladı

Tosfed Baja kupasına puan veren bir yarış olan Çağdaş Holding Rally Halikarnossos macerasında siz de yerinizi almak isterseniz, kayıt ve başvurular başladı.

rally-halikarnassos-2020-(2).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.