Nissan pazardaki payını arttırmayı hedefliyor

Nissan pazardaki payını arttırmayı hedefliyor

Crossover segmentinin öncüsü Nissan, Şubat ayı otomotiv sektörü satış sonuçlarına göre binek araç segmentindeki pazar payını yüzde 3,6’ya çıkarttı.

Crossover segmentinin markası Nissan, Şubat ayında 29 bin 189 adetlik satış rakamına ulaşan binek araç segmentinde 1062 adetlik satışla binek araç pazarının yüzde 3,6’lık payına sahip oldu. Şubat ayında lanse edilen otomatik vitesli Qashqai’nin gördüğü yoğun talep Nissan’ın binek araç segmentindeki yükselişini pekiştirdi. Nissan Fırsatları Mart Ayında da Devam Ediyor
Nissan, araç sahibi olmak isteyen tüketicilere birbirinden cazip fiyatlar sunmaya devam ediyor. Nissan’ın Mart Ayı kampanyası kapsamında Qashqai, Juke, Micra ve Note gibi modellerinde ödeme kolaylığı sunuyor.


Nissan, Mart ayında Micra ve Note modellerine sahip olmak isteyenlere 10 bin TL için 12 ay boyunca yüzde 0 faizli kredi imkânı sunarken, Crossover segmentinden Juke, Qashqai ve Qashqai artı 2 modellerine sahip olmak isteyenlere ise 13 bin TL için 13 ay boyunca yüzde 0 faiz ile kredi kullanma fırsatı veriyor. Kampanya kapsamındaki modellerden Nissan Micra 30 bin 764 TL, Nissan Note 35 bin 520 TL, Nissan Juke 43 bin 362 TL, Nissan Qashqai 51 bin 341 TL, otomatik vites Qashqai 61 bin 469 TL, Nissan Qashqai artı2 ise 65 bin 269 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatlarına sahip. Nissan’dan Mutlu Servis Kampanyası
03 – 31 Mart 2012 tarihlerinde geçerli olacak servis kampanyasında Nissan Yetkili Servisleri’nde yağ filtresi, benzin filtresi, mazot filtresi, su ayırıcısı, hava filtresi, bujiler, ön - arka fren balatası, polen filtresi, V kayışları, debriyaj baskısı, debriyaj balatası, debriyaj rulmanı ve motor yağı değişimi hizmetlerini barındıran belirli bakım hizmetleri yüzde 20, yapılan bakımların işçiliğinde yüzde 30, motor yağlarında yüzde 20 indirim imkanı ile tüketicilere sunuluyor. Nissan’ın bu özel kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin kampanya bitim tarihine kadar herhangi bir Nissan Yetkili Servisleri’ne uğraması yeterli olacak.


www.tasimacilar.com 09.03.2012 / 18:38