Nissan, tüm modellerine özel fırsatlar sunuyor

Nissan, tüm modellerine özel fırsatlar sunuyor

Nissan modellerine sahip olmak isteyenler için Şubat ayında da yüzde 0 faiz fırsatı ve özel fiyat avantajları devam ediyor.

Nissan, Şubat ayında da kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Şubat ayı boyunca Nissan bayilerini ziyaret eden otomobil severler üstün teknoloji ve konfor sunan Nissan modellerine sahip olmak için cazip kampanyalardan yararlanabiliyor. Micra, Juke ve Qashqai gibi fenomen modellerinin yanı sıra tüm modellerinde uygun fiyatlar sunan Nissan cazip kredi seçenekleri ve yüzde 0 faiz fırsatları ile Şubat ayı boyunca da Nissan sahibi olmanın kolaylığını sunuyor.

Nissan’ın Şubat ayı kampanyası kapsamında 2012 model yılı araçlar için uygun ödeme koşulları sunuyor. 27 bin 500 TL’den başlayan Micra versiyonları için 12 bin TL krediye 6 ay, 45 bin 750 TL’den başlayan Qashqai modelleri için 17 bin TL krediye 17 ay, 40 bin 600 TL’den başlayan Juke versiyonları için de 12 bin TL krediye 12 ay boyunca yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Nissan Şubat ayında Qashqai Black Edition SV (Special Version / Özel Seri) versiyonunu da satışa sundu. Bu özel seri aracın standart donanımları içinde AVM ( Çevre Görüş Sistemi ), yarı deri yarı kumaş koltuk döşemeleri, deri kaplı iç kapı döşeme kaplamaları, siyah 18 inç alüminyum jantlar ve parlak siyah tavan barları yer alıyor. Qashqai Black Edition SV, 2013 Model yılı olarak satışa sunuluyor. Nissan’ın Qashqai modelindeki bir diğer yeniliği ise, 2013 model yılı araçlarla birlikte inci beyazı renk seçeneğinin de sunuluyor olması.

Nissan’ın Şubat ayında sunduğu fırsatları kaçırmak istemeyen otomobil tutkunları Nissan yetkili bayilerine uğrayarak bu avantajlardan yararlanabiliyor ayrıca Qashqai modelindeki yeniliklerle tanışıyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.