Niyazi İlhan Unlu Mamülleri Yine ‘MAN TGS’ dedi

Niyazi İlhan Unlu Mamülleri Yine ‘MAN TGS’ dedi

Niyazi İlhan Unlu Mamülleri, filosunu MAN ile güçlendirmeye devam ediyor. Teslim edilen iki adet TGS 18.440 BLS Efficient Line ile birlikte Niyazi İlhan Unlu Mamülleri filosunda MAN araç sayısı da 16’ya ulaşmış oldu.

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Ankara Tesisleri’nde düzenlenen teslimat törenine, Niyazi İlhan Unlu Mamülleri yöneticileri Çetin İlhan ve Taner İlhan ile MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Bayi Koordinatörü Ersoy Öksüz katıldı.

‘Bizim için ideal çözüm’

Teslimat töreninde konuşan Niyazi İlhan Unlu Mamülleri yöneticileri Çetin İlhan ve Taner İlhan, “Düşük yakıt tüketimi, işletme, bakım maliyetlerinin ekonomikliği, yüksek kalitesi ve ileri teknolojisi ile MAN araçları, bizler için en ideal çözümleri sunuyor” diyerek, filolarını oluşturan MAN araç sayısının 16’ya ulaştığını belirttiler.

Sembolik anahtar teslim edildi

1953 yılından bu yana faaliyet gösteren Niyazi İlhan Unlu Mamülleri’nin çözüm ortağı ve yegane tercihi olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Bayi Koordinatörü Ersoy Öksüz ise araçların firmaya bol kazanç getirmesini dileyerek, hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu. Konuşmaların ardından araçların sembolik anahtarı firma yetkililerine teslim edildi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.