Novo Lux’ler turizme katılmaya devam ediyor

Novo Lux’ler turizme katılmaya devam ediyor

Antalya bölgesinde faaliyet gösteren ve turizm taşımacılığının önemli firmalarından olan SER-TUR taşımacılık filosuna kattığı Novo Lux leri törenle teslim aldı.

Antalya’da Novo Serisi otobüslerde yoğun bir talep olduğunu belirten Anadolu Isuzu Antalya Bayii Seyidoğlu Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın, turizm ve turizme dayalı alt sektörlerde “En” lakabını hak edecek tek küçük otobüsün Novo Lux olduğunu söyledi. Ser-Tur taşımacılığa teslim edilen 3 adet Novo Lux için düzenlenen törende söz alan Taşkın “Novo Lux otobüsler tam da turizmcilere göre.” dedi. “Isuzu modelleri, toplu turizm sektörünün öncelikli tercihi oldu”
Taşkın, konuşmasını şöyle tamamladı; “Isuzu modelleri; düşük yakıt tüketimleri, uygun satış sonrası giderleri, uzun bakım aralıkları ile toplu turizm sektörünün öncelikli markası haline gelmiştir. 5 yıldızlı Seyidoğlu Otomotiv olarak satış ve satış sonrası hizmetlerimizle müşterilerimize dört dörtlük hizmet vermeye devam edeceğiz.” Seyidoğlu Otomotiv’de düzenlenen törene; Seyidoğlu Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın, Satış Müdürü Ayşe Şarlıoğlu, Servis Müdürü Harun Demirbaş’ın yanı sıra Ser-Tur yetkililerinden Mustafa Kapar ile Okan Serviş katıldı. www.tasımacilar.com 23.01.2012 / 17:56