Nuhoğlu Özmen'e birlik çağrısında bulundu

Nuhoğlu Özmen'e birlik çağrısında bulundu

UND başkan adayı Çetin Nuhoğlu, mevcut UND Başkanı Ruhi Engin Özmen ve Yönetim Kurulu’na birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

UND başkan adayı Çetin Nuhoğlu, mevcut UND Başkanı Ruhi Engin Özmen ve Yönetim Kurulu’na çağrıda bulunarak; "Sektörün üzerine ölü toprağı serpilmiş. Gelin hep beraber, el ele bu mücadeleyi verelim, UND efsanesinin üstündeki kara bulutları dağıtalım" dedi.

İşte Nuhoğlu'nun çağrısı;

AÇIK ÇAĞRI

39 yıllık UND’nin 5. Başkanı
Sayın Ruhi Engin Özmen ve yönetim kurulu üyeleri.

Bolu’da başlayan sonra sırasıyla; Kayseri, Sancaktepe, Gaziantep, Hadımköy, İkitelli, Ankara ve bugün de Mersin’le devam eden sektör toplantılarında çok net tespitim bir dostumuzun da yazdığı gibi,

"Bu sektör hiç bir dönemde bu kadar heyecansız, amaçsız, sahipsiz, bitkin, üzerine ölü toprağı serpilmiş, kısaca yasayan bir ölü haline gelmemişti. Bir zamanlar varlığı ve ismi ile ülkenin en önemli Sivil Toplum Kuruluşu UND efsanesi, neredeyse yok olmuş, sıradan basit bir derneğe dönüşmüştür."

Sayın Başkan sayın Üyeler.

Sektörün yeniden ayağa kalkmaya sadece kendisi için değil ülke adına, geleceğimiz adına ihtiyacı var. bunu bütün bölgelerde görüyorum.

Yarın Hatay’a gideceğim. Pazartesi Hopa ve Trabzon’a daha sonra İzmir, Konya, Mardin’de dostlarımızla buluşacağım. Gelen telefonlardan, aradıklarımdan aynı duygular aynı heyecan ve aynı ayağa kalkma isteğini çok net görüyorum ve herkes de buna şahittir.

Bir büyüğünüz, bir dostunuz, bir kardeşiniz olarak, sizlere diyorum ki; Gelin hep beraber el ele bu mücadeleyi verelim. Hep beraber sektöre hizmet edelim. Hep beraber UND efsanesinin üstündeki kara bulutları dağıtalım. 40. yılını hep beraber ona yakışır şekilde, basta Rahmetli büyüğümüz Saffet Ulusoy olmak üzere tüm emeği gecen büyüklerimizi saygıyla anarak kutlayalım.

Emin olun buna hepimizin, tüm sektörün ve ülkenin ihtiyacı var.

Sevgi ve Saygılarımla

Çetin Nuhoğlu 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum