Nuhoğlu'ndan Özmen'e özür dileyin çağrısı

Nuhoğlu'ndan Özmen'e özür dileyin çağrısı

Eski UND yönetiminden görevi devralan Çetin Nuhoğlu, devralınan hesapları değerlendirerek, Özmen'in istifa eden Yönetim Kurulu üyelerinden özür dilemesi ricasında bulundu.

Eski UND yönetiminden görevi devralan Çetin Nuhoğlu, devralınan hesapları değerlendirerek, Özmen yönetiminin UND'ye 1 milyon 800 bin Euro borç bıraktığını belirtti ve Özmen'in istifa eden Yönetim Kurulu üyelerinden özür dilemesi ricasında bulundu.

UND'nin yeni Başkanı Çetin Nuhoğlu'nun seçim öncesi düzenlediği Anadolu turunda bazı UND üyeleri görevlerinden istifa ettiklerini duyurmuşlardı. Genel Kurul toplantısında konuşan eski başkan Ruhi Özmen, görevlerinden istifa eden UND Yönetim Kurulu üyeleri ile ilgili olarak, "Üzülerek gördüm ki meslektaşlarımızdan bir kısmı kendilerine verdiğimiz bu görevleri hafife almış olacaklar ki, kararlılığımızı kendilerine anlatıldığı halde dinlememiş dolayısıyla anlamamış, daha da vahimi buna rağmen altına imza atmışlardır. Bizimle birlikte görev yapmış, her türlü kararı onaylamış sonra da dernek sektörü temsil edemiyor, ihtiyaçlarımızı karşılayamıyor diye ifadelerde bulunmuşlardır. Onların yeni yönetimde olmasına izin vermeyin. Kendilerine yeni yönetimde yer bulmak gayreti ile bu riyakarlığı yapan bu kişilere geçit vermeyin. Derneği bu kişilerin eline bırakmayın zira riyakarlık geçici değil kalıcı bir hastalıktır" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından 22 Ocak günü Ruhi Özmen yönetiminden görevi devralan Çetin Nuhoğlu, basına "Açık Mektup" göndererek Özmen'in riyakarlık söylemi nedeniyle özür dilemesi ricasında bulundu. Nuhoğlu'nun basına gönderdiği mektup şu şekilde;

"Açık mektup"

Sayın Engin Özmen.

Bugün yeni dönemle ilgili devir teslim sonrası açıklanan UND Mali durumu şu gerçekleri ortaya çıkardı;

UND Deniz’e sadece 2.350.000.- Euro ödendi.
(Her konuşmanızda 5.500.000.- Euro borç ödedim dediniz.) 

UND Gürbulak’a sadece 140.000.- Euro ödendi. (Oysa siz 3.500.000.-TL yani , 1.400.000.- Euro ödedik dediniz)

TOBB-UND ‘ye sadece 30.000 Euro ödendi. (Gene siz 1.960.000.-TL , yani 800.000.- Euro ödedim diye daha geçen hafta dediniz.)

Sayın Özmen,

KKR’ den hisse satışından 3.750.000.- Euro aldınız. UND Deniz , UND GÜRBULAK ve TOBB-UND’ye 2.550.000.- Euro ödediniz.

1.200.000.- Euro size kaldı.

1.800.000.- Euro’ da borç bıraktınız.( 1.875.000.-TL Banka Borcu)

Yani iki senede 3.000.000 .- Euro tüketildi.

Şimdi sizden bir kez daha rica ediyorum.

Bu gerçekler karşısında istifa eden YK üyeleri için dediğiniz riyakar söyleminizi binlerce özür dileyerek geri alın.

Çetin NUHOĞLU
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum