Ocak kampanyası ile Mercedes'ler kullanıcılarını bekliyor

Ocak kampanyası ile Mercedes'ler kullanıcılarını bekliyor

Mercedes-Benz Türk Ocak ayı kampanyası ile araç almayı planlayanlara uygun fiyatlar sunuyor.

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni A Serisi'ne özel olarak hazırladığı, 1 yıllık “Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15 bin km bakımını da kapsayan “A’nın Tadını Çıkarın” kampanyası dahilinde yüzde 0,87 faiz ve 950 TL' den başlayan aylık ödemelerin ardından vade sonunda toplu bir ödemeyle yeni A-Serisi’ne sahip olmak mümkün. Kampanyada eşit aylık ödeme seçeneği de mevcut. 1 yıllık „Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15 bin km bakımı dahil olan bu planda, yüzde 0,87 faiz oranı ile 12 - 24 ya da 36 ay vade seçenekleri de bulunuyor.


Mercedes-Benz B-Serisi

B-Serisi’nde Ocak ayını kapsayan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni kampanyasıyla yüzde 0,87 faiz ve 950 TL' den başlayan aylık ödemelerin ardından vade sonunda toplu bir ödeme imkanı sunuluyor. Üstelik kampanya 1 yıllık “Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15 bin km bakımını da kapsıyor. Kampanyada eşit aylık ödeme seçeneği de mevcut. 1 yıllık „Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15 bin km bakımı dahil olan planda, yüzde 0,87 faiz oranı ile 12 - 24 ya da 36 ay vade seçenekleri de bulunuyor.


Mercedes-Benz C 180

C 180’e özel olarak Ocak ayı için hazırlanan kampanya kapsamında yüzde 0,79 faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleri ile kişisel Mercedes-Benz müşterileri 2 bin 082 TL' den, kurumsal Mercedes-Benz müşterileri ise 2 bin 027 TL' den başlayan aylık ödemeler Mercedes-Benz C-Serisi’ne sahip olabilir.


Smart

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Ocak ayında yüzde 0 faiz oranıyla 18 ay için 833 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneği ile özel bir kampanya sunuyor. Kampanyanın 36 ay için yüzde 0,54 faiz oranı ile sunulan seçeneğinde kurumsal müşteriler 616 TL, kişisel müşteriler ise 625 TL’lik aylık ödemeler ile; yüzde 0,64 faiz oranı ile 48 ay için sunulan diğer seçeneğinde ise kurumsal müşteriler 489 TL, kişisel müşteriler 500 TL’lik aylık ödemeler ile smart’a sahip olabilir.


Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, hafif ticari araç modelleri için 14 Ocak’a kadar geçerli olan özel kampanyalar sunuyor.

Yeni Citan

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Mercedes-Benz'in sürüş dinamiği, çeviklik ve performansı ile sınıfının en iddialı aracı Citan’a özel olarak 14 Ocak’a kadar yüzde 0,92 oranlı faiz kampanyası sunuyor. Yeni Mercedes-Benz Citan, hem aileler için ideal bir araç, hem de iş amaçlı kullanımda tüm ihtiyaçlara cevap veren bir iş ortağı. Geniş yolcu kabini , yüksek sürüş dinamiği, çevikliği, ekonomik olması ve farklı alanlarda kullanıma uygunluğu, aracın önemli özelliklerini oluşturuyor.


Sprinter, Vito ve Viano

Hafif Ticari Araçlar pazarının parlayan yıldızı Mercedes-Benz’in tüm Vito, Viano, Sprinter Minibüs, Uzun Panelvan, "Yük / insan taşıma amaçlı" kullanılan Sprinter Orta Panelvan araçları ile Sprinter Kamyonetler'e özel yüzde 0,79 faiz oranı ile sunduğu kampanya devam ediyor. Ayrıca, kaskosu Mercedes-Benz Sigorta olan araçlara özel yüzde 0,69 faiz oranlı finansman seçeneği sunuluyor. Geliri mevsimsel olarak değişen okul ve turizm sektörleri için Mercedes-Benz Finansman Türk'ten ödeme seçenekleri, ayrıca yeni araç sigorta hizmeti de Mercedes-Benz Sigortacılık Hizmetleri aracılığı ile sunuluyor.


Ayrıca Sprinter Kamyonet için Ocak ayında yüzde 0 faiz oranıyla 24 bin TL kredi için 24 ay vadeli kampanya sunuluyor.Buna ek olarak yeni araç sigorta hizmeti de Mercedes-Benz Sigortacılık Hizmetleri aracılığıyla Mercedes-Benz müşterilerine sunuluyor.

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler tarafından hem bakım aralığının uzun hem de bakım maliyetlerinin düşük olması, bunların yanında düşük yakıt tüketimi ile mevcut kullanımda olan araçlar için sunulan revizyon paketleri ile araçların kullanım ömürlerinin arttırılması hedefleniyor.

2. El Hafif Ticari Araç Finansman Kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ve 2. El araç şirketi Used1’ın işbirliği ile 2. El hafif ticari araçlara özel olarakyüzde 0,79 faiz oranlı kampanya sunuluyor. Ayrıca Used 1 bünyesindeki kullanılmış Sprinter Kamyonetler için de yüzde 0 faiz oranıyla 24 bin TL kredi için 24 ay vadeli kampanya sunuluyor.

Mercedes-Benz Otobüsler

Mercedes-Benz Türk, Ocak ayında otobüs müşterilerine “Yıldızını Seç” sloganı ile sunduğu finansman kampanyası çerçevesinde tüm şehirler arası otobüs modelleri için € ve TL bazında finansman seçenekleri sunuyor.


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Travego 15 SHD, Tourismo 15 RHD ve Tourismo 16 RHD model otobüsler için hazırladığı finansman kampanyası dahilinde Mercedes-Benz otobüs müşterileri 40 ay boyunca TL bazında 7 bin 445 TL’den, Euro bazında 2 bin 773 €’dan başlayan aylık taksitlerle hayallerinin yıldızına sahip olabilirler.

Mercedes-Benz Kamyonlar

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu kampanya çerçevesinde, Mercedes-Benz kamyon müşterileri 48 aylık dönem boyunca iki ayda bir € 2 bin 665 ödeyerek Mercedes-Benz çekiciye sahip olabilirler.

Tüm kamyon tipleri için sunulan bir bir diğer kampanya çerçevesinde ise 48 aya varan vade opsiyonları ve 2 bin 632 TL’den başlayan taksitler ile Mercedes-Benz kamyona sahip olmak mümkün. Ayrıca kampanyanın Euro ödeme planları da mevcut. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.