ODD ödül törenini online yaptı

ODD ödül törenini online yaptı

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek amacıyla organize ettiği ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin on birincisi dijital ortamda yine görkemli ve heyecanlı bir törene sahne oldu.

6Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilen geleneksel ödül töreninde,toplam 22 dalda ödüller sahiplerini buldu. Otomotiv sektörünün bir araya geldiği törende, Duygu Demirdağ başarılı sunumu, Zaytung ekibi ise keyifli videoları ile ödül törenine renk kattı.

Otomotiv sektörünün en dikkat çeken, kapsamlı ve prestijli organizasyonu olan “ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2020 Gladyatörleri” bu yıl da güçlü bir rekabete sahne oldu. Sektörün “en”lerinin belirlendiği organizasyonda kazanan en başarılı markalar ve çalışmaları heyecanlı ve görkemli bir törenle ödüllerini aldı.

6 Ocak 2021 tarihinde ilk kez online ortamda gerçekleştirilen ödül törenine, ODD üye markaları, otomotiv dünyasının temsilcileri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

“Otomotiv sektörü ve ODD, 2020 yılında da ekonomiye değer katmaya devam etti

Törende konuşma yapan ODD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu bu yıl on birincisi düzenlenen ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2020 Gladyatörleri ödül törenine katılan tüm adayları ve etkinlikte tüm emeği geçenleri tebrik ederken, 2020 yılını da değerlendirdi, “2020 yılı hepimizin hafızasına kazınan bir yıl oldu. Artık bildiğimiz ve tecrübe ettiğimiz gibi Pandemi gerek iş gerek özel hayatımızı derinden değiştirdi, bazı bölümlerini ciddi sınırladı ama bazı bölümlerine yeni bir boyut kattı. Bundan dolayı bu senenin ODD Gladyatör ödülleri konseptini ‘Eşsiz Yıl’ olarak belirledik Derneğimiz bu yıl Genel Kurul’unun hemen ardından dünyanın karşı karşıya geldiği pandemi sürecinde birçok konuda proaktif davrandı.

Sektörümüz faaliyetlerinin devamlılığı yönünden, çözüme kavuşturulması gereken konularda hızla girişimlerde bulunduk. Dijital ortamda sektör temsilcilerimiz ile kamuyu ve elbette diğer paydaşları bir araya getiren çok sayıda toplantı gerçekleştirdik. ODD olarak otomotiv sektöründe her bakımdan değer yaratmayı ve destek olmayı sürdüreceğiz."

Organizasyon toplam 22 dalda rekabete sahne oldu

SATIŞ ÖDÜLLERİ

En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası: Mitsubishi
En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası: SSangyong
En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli: FORD Tourneo Courier
En Çok Satılan Otomobil Modeli: FIAT Egea
En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası: FORD
En Çok Satılan Otomobil Markası: RENAULT
En Çok Satılan Otomobil ve Hafif Ticari Araç Markası: FIAT 

odd-2020-gladyatorleri.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.